m

Uw factureringsgegevens, facturerings- en betalingsgeschiedenis

Uw factureringsgegevens weergeven

Uw factureringsgegevens weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.
TIP! Klik op de volgende koppeling om direct uw factureringsgegevens weer te geven nadat u zich hebt aangemeld.

Hoe er wordt gefactureerd

Als u zich registreert voor een jaarplan, betaalt u een jaar vooruit. Uw abonnement wordt om de 12 maanden automatisch verlengd tot u het abonnement opzegt.

Als u zich registreert voor het maandplan, kunt u uw factureringsfrequentie kiezen: elke 1, 2, 3 of 6 maanden. U betaalt de eerste factureringscyclus vooruit, daarna wordt uw abonnement automatisch verlengd conform de door u gekozen factureringsfrequentie tot u het abonnement opzegt.

Als u deel uitmaakt van een team, verwijzen wij u naar Teamfacturering voor informatie over hoe geconsolideerde facturering werkt als u voor meerdere accounts tegelijk betaalt.

Uw factureringsprofiel

In de sectie Factureringsprofiel bij Factureringsgegevens staat een overzicht van de kosten van uw plan en wanneer de volgende betaling moet zijn ontvangen.

Item
Beschrijving
PlantypeDe reeks functies die beschikbaar is voor uw account. Zie de pagina met gegevens over plannen en prijzen voor een richtlijn voor welke functie (wel of niet) beschikbaar is in elk afzonderlijk plantype.
FactureringsfrequentieHoe vaak u een betaling moet uitvoeren. Dit wordt ook wel uw factureringscyclus genoemd. Anders gezegd, dit is hoe vaak uw plan automatisch wordt verlengd.
Volgende factureringsdatumDe datum waarop uw betaald plan automatisch wordt verlengd of waarop er een downgrade voor dit plan wordt uitgevoerd, afhankelijk van de instelling voor automatisch verlengen.
Automatisch verlengenOf uw abonnement wordt verlengd of er wordt een downgrade uitgevoerd op de volgende factureringsdatum. Meer info: Automatisch verlengen
Volgende factureringsbedragHet verschuldigde bedrag op de volgende factureringsdatum.

Facturen en betalingsbewijzen

In de sectie Factuurgeschiedenis van uw Factureringsgegevens staat een koppeling naar het tabblad Transactiegeschiedenis, waarop u informatie vindt over komende facturen en facturen uit het verleden.

Als u per factuur betaalt voor uw plan, moet u onbetaalde facturen betalen voordat de volgende factureringsdatum wordt bereikt om uw betaalde plan actief te houden. Instructies voor het betalen en onze bankinformatie zijn op de factuur opgenomen.

Uw factureringsgegevens bewerken

Betaalwijze en factureringsadres

U kunt uw betalingsmethode en het factureringsadres bijwerken in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens. Welke gegevens u kunt bewerken in uw account, is afhankelijk van de betalingsmethode.

Als u uw plan een downgrade naar een gratis plan is, moet u opnieuw een upgrade van uw account naar een betaald plan uitvoeren als u uw factureringsgegevens wilt bewerken. U kunt uw betalingsinformatie en factureringsadres bijwerken tijdens het betalen.

Betalingsmethode
Beschrijving
Nu betalenAls automatisch verlengen is ingeschakeld en uw betalingsmethode hier is opgeslagen, wordt deze automatisch gebruikt op de volgende factureringsdatum. U kunt de gegevens van uw betalingsmethode op elk gewenst moment bijwerken voor de volgende factureringsdatum. Uw factureringsadres moet overeenkomen met het adres dat aan uw betalingsmethode is gekoppeld.
Betalen per factuurAls u per factuur betaalt, sturen wij u en de contactpersoon die verantwoordelijk is voor facturering 45 dagen voor de volgende factureringsdatum een factuur per e-mail. U kunt het factureringsadres dat op uw factuur wordt weergegeven op elk gewenst moment bijwerken voordat uw volgende factuur wordt verstrekt. We slaan de betaalwijze die u hebt gebruikt voor het betalen van een vorige factuur niet op in uw account, tenzij u met een creditcard hebt betaald en u ervoor hebt gekozen om deze creditcard op te slaan als uw standaardbetalingsmethode.
TIP! Als u per e-mail een factuur wilt ontvangen in plaats van dat uw abonnementskosten automatisch in rekening worden gebracht op uw volgende factureringsdatum, kunt u overschakelen op betalen per factuur.
Facturen

U kunt het factureringsadres dat op uw factuur wordt weergegeven, bijwerken in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens op voorwaarde dat u deze informatie bijwerkt voordat de volgende factuur wordt verstrekt. Wijzigingen die u aanbrengt in het tabblad Factureringsgegevens zijn uitsluitend van toepassing op toekomstige facturen. Neem contact met ons op als u een factuur (of pro-formafactuur) moet bijwerken die al is verstrekt.

Contactpersoon voor facturering

U kunt uw contactpersoon voor facturering toevoegen of bewerken in de sectie Contactpersoon facturering bij Factureringsgegevens.

Als u een contactpersoon voor facturering toevoegt, ontvangt hij/zij e-mails over de facturering om betalingen voor uw account te kunnen uitvoeren zonder zich aan te melden. Ook kunnen zij contact opnemen als er vragen zijn over de facturering voor het account, op voorwaarde dat zij contact met ons opnemen via het e-mailadres dat u opgeeft op het tabblad Factureringsgegevens.

Land en valuta voor facturering

De valuta die wordt gebruikt op uw facturen is afhankelijk van het factureringsland, het plantype en de betalingsmethode. U kunt uw factureringsland wijzigen in de sectie Betalingsinformatie bij Factureringsgegevens. Het factureringsland moet echter overeenkomen met het land waar zich uw betalingsmethode bevindt.

In sommige gevallen kunt u het factureringsland niet wijzigen. Neem contact met ons op voor meer info.

Meer onderwerpen

Lees deze Help-categorie voor meer informatie over aan facturering gerelateerde opties: Betalingen en kosten

Vanaf het tabblad Factureringsgegevens in Mijn account hebt u toegang tot facturen die binnenkort moeten worden betaald, kunt u de factuurdatum controleren, betaalde facturen afdrukken, informatie over betalingen en facturering bijwerken en een contactpersoon voor facturering toevoegen aan uw account.

Ontvang antwoorden