Algemene technische problemen

SurveyMonkey werkt met de meest populaire webbrowsers. JavaScript en cookies moeten worden ingeschakeld in uw browser. Anders werken de site en de enquêtes niet goed.

Ondervindt u technische problemen, probeer dan een andere browser of controleer de status van SurveyMonkey-productsites.

Als u problemen ondervindt bij het weergeven of laden van de site, moet u mogelijk de IP-adressen en domeinen van SurveyMonkey toevoegen aan uw lijst met vertrouwde IP-adressen en domeinen, zodat ze niet door uw firewall worden geblokkeerd.

Het kan ook zijn dat u een proxyserver gebruikt. Dit is waarschijnlijk het geval als u zich thuis wel kunt aanmelden, maar niet op het werk. Veel proxyservers plaatsen vaak aangevraagde webitems in een cache en laden bestanden vanuit de eigen cache. Deze wordt mogelijk niet zo vaak vernieuwd als nodig is. Neem contact op met uw netwerkbeheerder als u vermoedt dat dit het geval is.