De SurveyMonkey-voettekst wijzigen

Artikel

De SurveyMonkey-voettekst wijzigen

De voettekst 'Mogelijk gemaakt door SurveyMonkey' is standaard onderaan te zien in uw enquêteontwerp, e-mailuitnodigingen en ingesloten enquêtes. Afhankelijk van uw SurveyMonkey-abonnement kan de voettekst grijs worden weergegeven of zelfs worden verborgen.

Voettekst in grijstinten

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

De SurveyMonkey-branding onderaan uw enquête kan grijs worden weergegeven, zodat deze opgaat in de enquêtethema.

De voettekst grijs weergeven:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Subtiel.

De voettekst verbergen

Branding verbergen (voettekst van enquête)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Als u de voettekst wilt verbergen, schakelt u die uit in uw afzonderlijke enquêtes, berichten of ingesloten enquêtes. Er is geen algemene accountinstelling waarmee de voettekst op alle plaatsen of in alle enquêtes kan worden uitgeschakeld.

Enquête ontwerpen

U kunt de SurveyMonkey-branding onderaan uw enquête-ontwerp verbergen.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Geen om de voettekst te verbergen.

TIP! U kunt uw eigen voettekst toevoegen onderaan elke enquêtepagina door aanvullende tekst toe te voegen in uw enquête aan het einde van elke pagina. U kunt boven aan de tekst extra witruimte toevoegen, zodat de voettekst lager op de pagina wordt weergegeven.

Uitnodigingen per e-mail

Branding verbergen (uitnodiging per e-mail)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt de SurveyMonkey-branding verbergen of de [FooterLink] voor de voettekst van uw e-mailuitnodigingen verwijderen.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Klik bij het schrijven van uw bericht op Bewerken in de rechterbovenhoek van de voorbeeldweergave van het bericht.
  2. Schakel onder aan het bericht het selectievakje SurveyMonkey-branding verbergen in.
  3. Klik op Opslaan.

Ingesloten enquêtes

Als u een verzamelprogramma voor websites gebruikt om uw enquête op uw website in te sluiten, kunt u de SurveyMonkey-branding verbergen die in de onderrand van de enquêtewidget wordt weergegeven.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma voor websites.
  3. Klik op Terug tot u bij stap 1 van 3: Thema ontwerpen bent aangekomen.
  4. Schakel SurveyMonkey-branding verbergen in.
  5. Klik op Opties controleren. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. U hoeft de code niet opnieuw te plaatsen.

Pagina’s met gedeelde gegevens

De SurveyMonkey-branding kan worden verborgen op uw pagina met gedeelde gegevens.

De standaard SurveyMonkey-voettekst gebruiken

Als u de standaard SurveyMonkey-voettekst wilt gebruiken of de standaard voettekst weer wilt toevoegen aan uw enquête, kunt u dat als volgt doen.

De standaard SurveyMonkey-voettekst gebruiken:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op ¿ Vormgeving.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Standaard om de voettekst weer toe te voegen aan uw enquête.

TIP! Als u in uw abonnement de voettekst niet kunt wijzigen, moet u de standaard voettekst gebruiken om uw enquête te kunnen verzenden. Meer info over wat er gebeurt als u van abonnement verandert.