U kunt altijd de titel van uw enquête wijzigen. De enquêtetitel wordt boven aan elke enquêtepagina weergegeven terwijl uw respondenten de enquête invullen, tenzij u de titel verbergt.

De enquêtetitel bewerken:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Plaats de muiswijzer in het ontwerp op de enquêtetitel en klik op Bewerken.
  3. Geef de nieuwe titel op in het veld Enquêtetitel. U kunt de RTF-editor gebruiken om de tekenkleur te wijzigen of om tekst vet, onderstreept of cursief weer te geven.
  4. Configureer de aanvullende opties (zie hieronder voor details).
  5. Klik op Opslaan.

Schakel het selectievakje Een bijnaam gebruiken in om een alternatieve naam toe te kennen aan uw enquête. Uw respondenten zien bijnamen van enquêtes niet, maar ze helpen u uw enquêtes geordend te houden, vooral wanneer u meerdere enquêtes hebt met dezelfde titel voor respondenten.

Bijnamen verschijnen op de pagina Mijn enquêtes of de nieuwe startpagina (bèta) en in de linkerbovenhoek van de secties Enquête ontwerpen, Reacties verzamelen en Resultaten analyseren wanneer u werkt aan een enquête.

U kunt ook selecteren in welke categorie het gebruiksgeval van uw enquête valt, zodat wij suggesties voor vragen uit de vragenbank kunnen doen die relevanter zijn voor uw project.

De enquêtetitel verbergen voor respondenten:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Opties.
  3. Klik op Enquêtetitel om de instelling in of uit te schakelen.

De wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd in het live weergavevoorbeeld aan de rechterkant van de pagina.