Algemene technische storingen

SurveyMonkey werkt op de meeste populaire webbrowsers. De site en de enquêtes werken alleen naar behoren als JavaScript en cookies zijn ingeschakeld in uw browser.

Als u problemen ondervindt, maakt u uw browsegeschiedenis, cookies en cache leeg. Hiermee worden de meest veelvoorkomende technische problemen opgelost.

Als u problemen hebt met het krijgen van toegang of met het laden van de site, moet u mogelijk IP-adressen en domeinen van SurveyMonkey toevoegen aan uw whitelist zodat deze niet worden geblokkeerd door uw firewall.

Bovendien maakt u mogelijk gebruik van een proxyserver. Dit is waarschijnlijk het geval als u zich wel thuis maar niet op het werk kunt aanmelden. Veel proxyservers nemen veelvuldig aangevraagde webitems in de cache op en laden de bestanden vanuit hun eigen cache. Mogelijk wordt deze niet zo vaak opgeschoond als nodig zou zijn. Raadpleeg uw netwerkbeheerder als u denkt dat dit mogelijk het geval is.

Lees meer als u problemen hebt met het openen van een enquête of met het downloaden van een export.

De site en de enquêtes werken alleen naar behoren als JavaScript en cookies zijn ingeschakeld in uw browser. De meest voorkomende problemen kunnen worden opgelost door uw browsegeschiedenis, cookies en cache leeg te maken.