Uw enquête-overzicht weergeven

De pagina Enquête-overzicht biedt een overzicht van uw enquêteontwerp, verzamelprogramma-informatie en reactiegegevens. De pagina Enquête-overzicht kan op twee manieren worden geopend:

• Klik in een enquête bovenaan de pagina op het tabblad Overzicht.
  • Klik op de enquêtetitel op de pagina Mijn enquêtes.

Ontwerpoverzicht

Op de linkerzijbalk wordt een algemeen overzicht weergegeven van enkele van de instellingen en functies die u in uw enquêteontwerp gebruikt:

• Het aantal vragen en pagina's
  • De enquêtetaal
  • Het thema
  • Of u wel of geen logo hebt toegevoegd
  • Of u wel of geen logica hebt toegevoegd (logica en/of randomisatie)

Het totale aantal reacties

Het totale aantal reacties is het totaal aan reacties dat u op uw enquête hebt ontvangen. Als uw enquête reacties heeft verzameld, klikt u op het aantal reacties om de sectie Analyseren te openen en uw resultaten te bekijken.

Algehele enquêtestatus

De algehele enquêtestatus is de algemene status van uw enquête. Deze wordt gebaseerd op de staat van uw enquêteontwerp en verzamelprogramma's. Hieronder vindt u een beschrijving van welke enquêtevoorwaarden horen bij de afzonderlijke mogelijke enquêtestatussen.

Concept

De enquête bevat geen vragen.

OF

Uw enquête bevat vragen, maar u hebt geen verzamelprogramma's gemaakt.

• Klik op de status Concept om de sectie Ontwerpen te openen en door te gaan met het bewerken van uw enquête.
  • Klik op V Ga naar Verzamelen op de voortgangsbalk bovenaan de pagina om verzamelprogramma's in te stellen voor uw enquête.
Niet geconfigureerd

Er zijn geen verzamelprogramma's geconfigureerd.

• Klik op de status Niet geconfigureerd om de sectie Ontwerpen te openen en uw verzamelprogramma's te configureren.
Open

Uw enquête bevat vragen en er is minstens één open/geconfigureerd verzamelprogramma.

Gesloten

Alle verzamelprogramma's zijn gesloten en er worden geen enquêtereacties meer verzameld.

Verzamelprogrammalijst

Er wordt onder Totale aantal reacties en Algehele enquêtestatus een complete lijst weergegeven met verzamelprogramma's die u hebt gemaakt. Hier vindt u meer gedetailleerde informatie over de afzonderlijke verzamelprogramma's:

• Status (Open, Niet geconfigureerd of Gesloten)
  • Gemaakt op
  • Aantal verzamelde reacties

Klik op een verzamelprogrammatitel om dat verzamelprogramma te openen.

Het diagram Reactievolume

Onder de verzamelprogrammalijst wordt het diagram Gegevenstrends weergegeven. Dit diagram laat zien als u reacties op uw enquête hebt ontvangen. Daarnaast kunt u zien hoe het reactiepercentage van uw enquête zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld.

De pagina Enquête-overzicht biedt een overzicht van uw enquêteontwerp, verzamelprogramma-informatie en reactiegegevens.