m

SurveyMonkey-genie

SurveyMonkey-genie beoordeelt uw enquête en biedt u gepersonaliseerde aanbevelingen voor verbeteringen voordat u de enquête uitstuurt om reacties te verzamelen. Met onze aanbevelingen, die zijn gebaseerd op enquêteonderzoek, willen we de kans vergroten dat mensen uw enquête voltooien, zodat u de reacties ontvangt die u nodig hebt.

Als u liever de antwoorden van mensen op uw enquête beoordeelt, is het de moeite waarde om een kijkje nemen bij Quizzen.

Uw enquête laten beoordelen

De beoordeling van de enquête die SurveyMonkey-genie u geeft, bestaat uit een algemene beoordeling en enkele aanbevelingen om het voltooiingspercentage van uw enquête te verbeteren.

SurveyMonkey-genie is niet beschikbaar als er logica op uw enquête is toegepast.

Zo laat u SurveyMonkey-genie uw enquête beoordelen:

  1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen.
  2. Klik op de knop Mijn enquête beoordelen en bekijk uw score en aanbevelingen.
  3. Gebruik, indien gewenst, het advies om verbeteringen aan te brengen.

 

De beoordeling begrijpen

Uit enquêteonderzoek is gebleken dat het aantal vragen van uw enquête, de volgorde van het type vragen en de lengte van een vraag invloed kunnen hebben op hoeveel mensen de enquête voltooien. De beoordeling en aanbevelingen zijn gebaseerd op deze gegevens.

Hier ziet u wat elk onderdeel van de beoordeling betekent:

Item
Beschrijving
Algehele beoordelingU krijgt een algehele beoordeling, zoals Goed of Perfect, afhankelijk van hoeveel mogelijkheden tot verbetering wij vinden.
Geschat voltooiingspercentageHet percentage respondenten dat waarschijnlijk de enquête helemaal afmaakt.
Geschatte voltooiingsduurHoeveel minuten we schatten dat het duurt om deel te nemen aan de volledige enquête.

Advies

Op basis van hoe de vragen in uw enquête zijn ingedeeld, geven we u specifiek advies over wat u kunt wijzigen om het waarschijnlijker te maken dat meer mensen enquête voltooien. Onder elke aanbeveling geven we aan op welke vraag deze van toepassing is. U kunt vervolgens eenvoudig de juiste wijzigingen aanbrengen. Verder bevelen we op basis van uw enquête-indeling enkele functies aan waarvoor u misschien wel belangstelling hebt.

Als u de vragen aanpast naar aanleiding van ons advies, kunt u daarna uw enquête altijd opnieuw laten beoordelen. Natuurlijk hoeft u onze aanbevelingen niet op te volgen.

TIP! Meer wetenschappelijk onderbouwde tips om uw voltooiingspercentage te verhogen, vindt u in de categorie Enquêtewetenschap van ons blog.

 

SurveyMonkey-genie beoordeelt uw enquête en biedt u gepersonaliseerde aanbevelingen voor verbeteringen voordat u de enquête uitstuurt om reacties te verzamelen.

Ontvang antwoorden