m

Gegevensverwerkingsovereenkomsten, opslag en overdracht (EU)

Het is onze prioriteit om uw privacy te beschermen en uw gegevens op een veilige manier te behandelen. We leveren doorgaans services aan klanten die zich buiten de VS en Canada bevinden via onze dochteronderneming SurveyMonkey Europe UC in Ierland. Op deze dochteronderneming zijn de Ierse en de Europese privacywetten en -vereisten op het gebied van gegevensbescherming van toepassing.

Tip! Bekijk de veelgestelde vragen in onze juridische sectie bij vragen en punten van zorg over gegevensoverdracht naar de Verenigde Staten.

Ga naar...

 

Gegevensopslag

Als een mondiaal bedrijf heeft SurveyMonkey datacenters in de VS, Ierland en Canada. De meeste Europese klantgegevens staan op servers in de VS, zoals beschreven in onze privacymelding en whitepaper. We vertrouwen op overeenkomsten tussen bedrijven, waaronder standaardcontractclausules, voor het overdragen van uw persoonlijke gegevens naar onze servers in de VS die worden onderhouden door ons Amerikaanse moederbedrijf, SurveyMonkey Inc.

We bieden klantenondersteuningsservices vanuit onze Amerikaanse, Europese, Australische en Canadese vestigingen voor een ononderbroken dekking. Sommige gegevens kunnen worden geëxporteerd of geopend voor wettelijke en nuttige doelen om ondersteuning te kunnen bieden van buiten Europa.

 

EU-US-privacyschild en Swiss-US-privacyschild

SurveyMonkey is gecertificeerd onder en voldoet aan het EU-US- en het Swiss-US- privacyschildprogramma. Dit legaliseert de verzameling, het gebruik, de overdracht en de opslag van persoonlijke gegevens van Europa naar de Verenigde Staten. Deze methode voor het overplaatsen van persoonlijke gegevens is ongeldig verklaard door Europese rechtbanken en we verwijzen onze klanten nu door naar de sectie Gegevensverwerkingsovereenkomsten (GVO) met SCC's hieronder.

 

Overeenkomst voor gegevensverwerking

SurveyMonkey biedt een overeenkomst voor gegevensverwerking voor alle klanten die de door de EU goedgekeurde standaardcontractclausules/modelclausules bevat waarnaar wordt verwezen in de AVG.

Onze overeenkomst voor gegevensverwerking kan worden gedownload nadat u een aanvraag hebt ingevuld. Kies de toepasselijke sectie hieronder. We sturen de accounthouder een e-mail om deze persoon te laten weten dat de overeenkomst voor gegevensverwerking op zijn of haar account wordt toegepast. Plaats onze IP-adressen en domeinen op uw acceptatielijst, zodat u de e-mail kunt ontvangen.

Overeenkomst voor gegevensverwerking voor individuele accounts

Onze overeenkomst voor gegevensverwerking is een overeenkomst tussen een individuele accounthouder en SurveyMonkey. Het e-mailadres van het account duidt de individuele accounthouder aan.

Vul ons aanvraagformulier in om de overeenkomst voor gegevensverwerking te bekijken en toe te passen op een account.

Als meerdere personen bij een organisatie een eigen SurveyMonkey-account hebben, moet elke persoon een aanvraag invullen om de overeenkomst voor gegevensverwerking te laten gelden voor zijn of haar account.

Overeenkomst voor gegevensverwerking voor teams

Onze overeenkomst voor gegevensverwerking is een overeenkomst tussen een accounthouder en SurveyMonkey. Het e-mailadres van het account duidt eerder de accounthouder aan dan een bedrijf of organisatie waarvoor de accounthouder werkt, tenzij u een Enterprise-account hebt.

U kunt de e-mailadressen van andere gebruikers in uw team vermelden, zodat de overeenkomst voor gegevensverwerking ook op die accounts van toepassing is. Als u dat niet doet, moeten de afzonderlijke accounthouders het aanvraagformulier invullen.

Vul ons aanvraagformulier in om de overeenkomst voor gegevensverwerking te bekijken en toe te passen op een account.

 

Apply, Wufoo en TechValidate

Klantgegevens voor SurveyMonkey Apply (voorheen FluidReview) worden opgeslagen op servers in Canada of de VS. Klanten van FluidReview dienen zich ervan bewust te zijn dat hun gegevens om bepaalde redenen mogelijk beschikbaar blijven in de VS. Wij verzorgen bijvoorbeeld klantenservice en ondersteuning voor facturering vanuit onze vestigingen in de VS.

De informatie op deze pagina is, met uitzondering van Apply, van toepassing op alle andere SurveyMonkey-producten, zoals Wufoo en TechValidate.

 

Europese klanten vinden hier meer informatie over waar SurveyMonkey klantgegevens opslaat, gegevensverwerkingsovereenkomsten (GVO) en het EU-US-privacyschild en het Swiss-US-privacyschild.

Ontvang antwoorden