m

SurveyMonkey Audience-beleid

SurveyMonkey Audience stelt u in staat om enquêtereacties te kopen voor elke enquête die u op SurveyMonkey maakt. U kunt zich op respondenten richten op basis van specifieke kenmerken, zoals geslacht, leeftijd, inkomen, werkstatus en meer om antwoorden te krijgen van de mensen van wie u graag de mening wilt weten.

Op deze pagina kunt u koppelingen ophalen naar SurveyMonkey Audience-privacyinformatie, vertrouwelijkheidsinformatie en juridische informatie, vindt u informatie over wat u moet doen als uw enquête mogelijk beledigende inhoud bevat en kunt u het SurveyMonkey Audience-inhoudbeleid lezen om te waarborgen dat de inhoud van de enquête voldoet aan onze vereisten.

SurveyMonkey Audience-beleid voor enquête-inhoud

Alle enquêtes die worden verzonden via SurveyMonkey Audience, moeten voldoen aan de SurveyMonkey-gebruiksvoorwaarden en het SurveyMonkey Audience-beleid voor enquête-inhoud. Neem het inhoudbeleid door om te waarborgen dat de inhoud van uw enquête voldoet aan onze vereisten. Bijvoorbeeld:

  • Verzamel geen persoonlijke informatie van respondenten.
  • Voeg geen aanvullende beloningsstimulansen toe.
  • Gebruik SurveyMonkey Audience niet voor marketing- of rekruteringsinspanningen.
  • Maak geen koppelingen naar inhoud buiten de enquête, waarbij u vervolgens respondenten vraagt terug te keren naar de enquête om vragen over deze enquête te beantwoorden.

Enquêtes zijn onderworpen aan een beoordeling

Houd er rekening mee dat uw enquête mogelijk is onderworpen aan een beoordeling voordat deze wordt gestart Een SurveyMonkey Audience-enquête waarvan we vaststellen dat deze niet in overeenstemming is met ons beleid, wordt niet gestart en we kunnen een lopende SurveyMonkey Audience-enquête opschorten als we vaststellen dat deze ons beleid niet in acht neemt. We stellen u in kennis als er sprake is van een inhoudgebonden probleem met uw SurveyMonkey Audience-enquête en bieden u de mogelijkheid om het probleem te verhelpen voordat u de enquête start of u uw enquêteproject hervat.

Enquêtes met potentieel beledigende inhoud

Als u enquête het privacybeleid van SurveyMonkey Audience niet schendt, maar wel inhoud bevat die mogelijk vulgair of beledigend is voor sommige respondenten, wordt u verzocht om een disclaimer op te nemen in uw enquête-inleiding waarin u respondenten informeert over het type inhoud dat ze kunnen verwachten in de enquête, en waarin u ze de optie biedt om de enquête af te sluiten.

Voorbeeld van een enquête-inleiding

Deze enquête wordt gehouden door een damesblad en bevat aan seks gerelateerde vragen die sommige mensen mogelijk beledigend vinden. Als u niet wilt deelnemen aan deze enquête, kunt u uw browsertabblad of venster sluiten om deze enquête af te sluiten.

Geef onze privacyinformatie en juridisch informatie weer die betrekking heeft op SurveyMonkey Audience.

Bron
Beschrijving
Juridische informatie over SurveyMonkey AudienceDownload de huidige en eerdere klantovereenkomsten voor SurveyMonkey Audience-producten en -services.
Privacy voor panelkopersDe sectie van de SurveyMonkey Contribute-privacyverklaring die van toepassing is op panelkopers.
SurveyMonkey Audience-vragenlijst voor gedegen onderzoekDeze bevat gedetailleerde antwoorden met betrekking tot onze bronnen voor respondenten en informatie.
SurveyMonkey Audience-beleid voor enquête-inhoudNeem het inhoudbeleid door om te waarborgen dat de inhoud van uw enquête voldoet aan onze vereisten.
Voorwaarden en bepalingen voor prepaid SurveyMonkey Audience-aankopenDe voorwaarden die van toepassing zijn op uw SurveyMonkey Audience-aankoop.

Wat kan ik doen om te waarborgen dat respondenten mijn enquête vertrouwelijk houden?

U gebruik SurveyMonkey Audience mogelijk om nieuwe concepten of producten te testen voor uw bedrijf, en we begrijpen dat deze informatie zeer vertrouwelijk kan zijn. Hoewel er geen garantie is dat respondenten de informatie die ze in uw enquête te zien krijgen, niet zullen delen, zijn er bepaalde richtlijnen die u kunt volgen om te waarborgen dat de informatie die u presenteert in uw enquête, 1) niet kan worden herleid tot uw merk en 2) uw concurrenten niet zal bereiken.

Meer info: Vertrouwelijkheid handhaven in een SurveyMonkey Audience-enquête

Op deze pagina kunt u koppelingen ophalen naar SurveyMonkey Audience-privacyinformatie, vertrouwelijkheidsinformatie en juridische informatie, vindt u informatie over wat u moet doen als uw enquête mogelijk beledigende inhoud bevat en kunt u het SurveyMonkey Audience-inhoudbeleid lezen om te waarborgen dat de inhoud van de enquête voldoet aan onze vereisten.

Ontvang antwoorden