Gepland siteonderhoud

Af en toe voeren we gepland siteonderhoud uit als onderdeel van onze doorlopende inzet om de stabiliteit van onze servers te verbeteren. Tijdens deze onderhoudsperioden hebt u mogelijk beperkt toegang tot de SurveyMonkey-website, enkele van onze andere producten of uw enquêtes. Bovendien kunnen mensen uw enquêtes soms op beperkte basis invullen.

Als u een enquête aan het invullen bent: worden reacties opgeslagen wanneer u klikt op Volgende of Gereed om de pagina in te dienen. Worden reacties op pagina’s opgeslagen die zijn ingediend voorafgaand aan het onderhoud. Worden reacties op pagina’s niet opgeslagen die zijn ingediend na het onderhoud.

Probeer de enquête opnieuw in te vullen na afloop van de onderhoudsperiode. Lukt dat niet, dan neemt u contact op met de persoon die of het bedrijf dat de enquête heeft verzonden. Mogelijk kan die na het onderhoud de enquête weer openen via bewerken van antwoorden.

We hebben een datum en tijd geselecteerd om de impact op de meeste ondernemingen zo minimaal mogelijk te houden. Historisch gezien is deze periode een van de minste actieve voor enquêtes en reacties.

Deze onderhoudsperiode heeft impact op klanten van wie de enquêtegegevens worden opgeslagen in datacenters in de Verenigde Staten of Canada en op mensen die deelnemen aan enquêtes die in datacenters in de Verenigde Staten of Canada worden gehost.

DatumTijd
Zaterdag 16 oktober 2021Vanaf 8:00 uur PT gedurende ongeveer vier uur

Als u geen toegang tot onze site hebt nadat de onderhoudsperiode is geëindigd:

1. Wis de cache en cookies van uw browser.
  2. Start uw browser opnieuw (niet alleen het tabblad).

Als het nog steeds niet lukt om de site te bekijken, moet u mogelijk opnieuw onze domeinen en IP-adressen aan uw witte lijst toevoegen. Neem contact met ons op als u daarna nog steeds hulp nodig hebt.

Producten waarop dit mogelijk van inbvloed isProducten waarop dit niet van invloed is
  • Momentive.ai
  • SurveyMonkey.com
  • SurveyMonkey.ca
  • SurveyMonkey-app (Android, iOS)
  • SurveyMonkey Anywhere-app (Android, iOS)
  • SurveyMonkey Rewards-app (Android, iOS)
  • SurveyMonkey-integraties en -ontwikkelaarsportal
  • SurveyMonkey Audience
  • Oplossingen voor marktonderzoek
  • Wufoo.com
  • Contribute.surveymonkey.com
  • GetFeedback-marketingpagina's
  • SurveyMonkey CX
  • SurveyMonkey Engage
  • TechValidate
  • GetFeedback Direct
  • GetFeedback Digital
  • SurveyMonkey Apply

Aangezien de SurveyMonkey-enquêtes gedurende deze periode mogelijk onbereikbaar zijn, raden we aan dat u pas na het onderhoud weer enquêtes verzendt. Hebt u een enquête die gedurende deze periode actief is, dan is het misschien verstandig respondenten te laten weten dat ze later terug kunnen komen als ze uw enquête niet kunnen bereiken.

• Geplande e-mails: eventuele uitnodigingen per e-mail, follow-upberichten, dankberichten of herinneringen per e-mail die tijdens deze periode voor verzending zijn gepland, worden automatisch verzonden nadat de periode is geëindigd.
  • Gegevens weergeven: aangezien exports en onze analysefuncties mogelijk ook niet bereikbaar zijn, is het slim deze van tevoren te exporteren als u van plan bent uw enquêtegegevens gedurende deze periode te presenteren of gebruiken.

Bij iedereen die probeert een live enquête in te vullen gedurende de onderhoudsperiode, wordt er een bericht weergegeven waarin staat dat onze website tijdelijk niet bereikbaar is. Ze worden gevraagd het later opnieuw te proberen. Dit geldt ook voor iedereen die probeert een enquête te verzenden via de kioskmodus.

Als u een URL voor eigen merkgebruik hebt, bevat het bericht geen SurveyMonkey-merkgegevens.

Hebt u een enquête ingesloten op een website, dan krijgen mensen tijdens de onderhoudsperiode een foutbericht te zien en kunnen ze uw enquête niet invullen.

Alle reacties die vóór de onderhoudsperiode zijn verzameld, worden naderhand in uw account weergegeven. Als iemand uw enquête gaat invullen voordat het onderhoud begint, worden alleen de pagina's opgeslagen die deze persoon verzendt voordat de website onbereikbaar wordt.

Nadat het onderhoud is begonnen, wordt er bij respondenten een bericht weergegeven waarin staat dat onze website tijdelijk niet bereikbaar is wanneer ze op de knop Volgende of Gereed in een enquête klikken. Als in het verzamelprogramma voor uw enquête de functie voor het bewerken van antwoorden is ingeschakeld, kunnen respondenten uw enquête na de onderhoudsperiode bezoeken en voltooien.

Ja. De API’s van SurveyMonkey zijn tijdens onderhoud niet beschikbaar. Dit heeft invloed op alle publieke of particuliere apps, of integraties die zijn gebouwd op ons ontwikkelaarsplatform met SurveyMonkey.

Als u ontwikkelaar bent, geven eventuele aanvragen voor de API gedurende dit onderhoud 503-fouten als resultaat. Als u processen hebt die gebruikmaken van automatisering om uitnodigingen per e-mail te verzenden, kan SurveyMonkey deze berichten niet ontvangen gedurende het onderhoud.

Als u een van onze partner-apps of -integraties gebruikt, hebt u mogelijk geen toegang gedurende deze periode. Ook kan het zijn dat er een bericht wordt weergegeven.