Gepland siteonderhoud

Maintenance Completed: Site Maintenance was performed on January 5 from 5:00 – 11:59pm PST and is now complete. All went well and thanks for your patience.

Als onderdeel van onze onafgebroken inspanningen om de stabiliteit van onze services te verbeteren, voeren we op vrijdag 5 januari vanaf 17:00 uur (zaterdag 6 januari 2018 vanaf 01:00 UTC) serveronderhoud uit gedurende een periode van ongeveer 12 uur. Gedurende deze periode hebt u geen toegang tot onze website of uw enquêtes en kunnen mensen geen enquêtes invullen. We hebben deze datum en tijd geselecteerd met het oog op het minimaliseren van de impact op mondiale ondernemingen, aangezien dit historisch een van de minst actieve periodes is voor enquêtes en reacties.

Volg ons op Twitter voor realtime updates gedurende het onderhoud.

Hoe kan ik hiermee rekening houden in mijn planning?

Aangezien alle SurveyMonkey-enquêtes gedurende deze periode onbereikbaar zijn, raden we aan om het verzenden van belangrijke enquêtes uit te stellen tot na het onderhoud. Of, als u een enquête hebt die gedurende deze periode actief is, is het misschien verstandig uw respondenten te laten weten dat ze later moeten terugkomen als ze uw enquête niet kunnen bereiken.

Aangezien exports en onze functies voor analyseren eveneens niet bereikbaar zijn, kunt u uw gegevens van te voren exporteren als u van plan bent om uw enquêtegegevens gedurende deze periode te presenteren of te gebruiken.

Wat wordt weergegeven bij mensen die proberen een enquête in te vullen?

Bij iedereen die probeert om een live enquête in te vullen gedurende de periode van onderhoud, wordt er een bericht weergegeven waarin wordt vermeld dat onze website tijdelijk niet bereikbaar is en waarin wordt gevraagd het later opnieuw te proberen. Als u een URL voor eigen merkgebruik hebt, is het bericht niet voorzien van SurveyMonkey-merkgegevens.

Raak ik reacties kwijt?

Alle reacties die voorafgaande aan de periode van onderhoud zijn verzameld, worden naderhand in uw account weergegeven. Als iemand uw enquête opent voordat het onderhoud begint, worden alleen de pagina's opgeslagen die deze persoon verzendt voordat de website onbereikbaar wordt. Als het onderhoud eenmaal is begonnen, wordt er bij respondenten een bericht weergegeven waarin wordt gemeld dat onze website tijdelijk niet bereikbaar is wanneer ze op de knop Volgende of Gereed in een enquête klikken. Als in het verzamelprogramma voor uw enquête de mogelijkheid tot het bewerken van antwoorden is ingeschakeld, kunnen respondenten uw enquête na de periode van onderhoud bezoeken om deze te voltooien.

Is het onderhoud van invloed op mijn automatisering, app of integratie in SurveyMonkey?

Ja. De API van SurveyMonkey is niet beschikbaar wanneer er onderhoud plaatsvindt. Dit is van invloed op alle apps of integraties in SurveyMonkey.

Als u ontwikkelaar bent, geven eventuele aanvragen voor de API gedurende dit onderhoud 503-fouten als resultaat. Als u een gebruiker van een van onze partner-apps of -integraties bent, hebt u daartoe geen toegang gedurende deze periode en geautomatiseerde gebeurtenissen treden niet op gedurende het onderhoud. Als u werkstromen hebt die gebruikmaken van automatisering om uitnodigingen per e-mail te verzenden, kan SurveyMonkey deze berichten niet ontvangen gedurende het onderhoud.