m

Logica voor overslaan van pagina's

BETAALDE FUNCTIE: U hebt een betaald plan nodig als u logica voor het overslaan van pagina's wilt gebruiken.

U kunt logica voor overslaan van pagina's toepassen en iedereen die de pagina bereikt naar een specifieke bestemming later in de enquête laten springen, zoals naar een latere pagina of naar het einde van de enquête. In tegenstelling tot logica voor het overslaan van vragen, is logica voor het overslaan van pagina's niet afhankelijk van het antwoord van respondenten op specifieke vragen. De logica wordt simpelweg geactiveerd wanneer een respondent de betreffende pagina bereikt en op Volgende klikt. Als u in plaats daarvan de functie Geavanceerd vertakken gebruikt, vervangt deze de logica voor overslaan van pagina's. In dat geval moet u geavanceerd vertakken gebruiken om hetzelfde resultaat te bewerkstelligen.

Logica toevoegen

Paginalogica toevoegen:

 1. Ga naar de sectieEnquête ontwerpenvan uw enquête.
 2. Klik op de knop Paginalogica bovenaan de enquêtepagina.
 3. Selecteer Logica voor overslaan van pagina's in het menu.
  • Als deze optie niet wordt weergegeven, beschikt u in plaats daarvan mogelijk over Geavanceerd vertakken. Dit vervangt Logica voor overslaan van pagina's.
 4. Kies een van de paginaopties (hieronder beschreven).

U kunt logica voor het overslaan van pagina's verwijderen door de bovenstaande stappen te volgen om het tabblad Logica voor overslaan van pagina's te openen. Klik vervolgens op Wissen vanaf de rechterkant van de blauwe balk.

Test uw logica! Bekijk de enquête om alle mogelijke logicapaden te testen voordat u deze uitstuurt. Er worden geen reacties vastgelegd bij het bekijken van de enquête.

Paginaopties

U kunt een van de volgende pagina's kiezen om respondenten naartoe te sturen:

 • Willekeurig paginanummer - Hiermee worden respondenten naar de aangewezen pagina geleid. U moet respondenten vooruit door de enquête leiden, niet achteruit.
 • Einde van enquête: hiermee worden respondenten rechtstreeks naar het einde van de enquête geleid, waarmee de eindpagina voor de enquête wordt geactiveerd die u hebt opgegeven in de verzamelprogrammaopties. De reactie wordt als VOLTOOID beschouwd als u hun individuele reactie ziet in het gedeelte Resultaten analyseren.
 • Respondent diskwalificeren - Hiermee eindigen respondenten op een diskwalificatiepagina. U kunt de diskwalificatiepagina aanpassen in de verzamelprogrammaopties. De reactie wordt als GEDISKWALIFICEERD beschouwd als u hun individuele reactie ziet in het gedeelte Resultaten analyseren.

Details

 • Logica voor overslaan wordt van kracht als een respondent op de knop Volgende klikt om vooruit te gaan door de enquête.
 • Logica voor het overslaan van vragen onderdrukt logica voor het overslaan van pagina's als beide op dezelfde pagina worden toegepast.
 • Het is belangrijk om respondenten alleen vooruit te laten springen in de enquête. Als u respondenten terugstuurt, kan dit leiden tot een eindeloze lus, waardoor zij de enquête niet kunnen voltooien.
 • Als logica voor overslaan wordt toegepast, worden vraag- en paginanummers automatisch opnieuw genummerd, als u nummering hebt ingeschakeld.

Problemen oplossen

Lees meer over problemen met logica voor overslaan oplossen.

Via logica voor overslaan worden respondenten langs verschillende paden in een enquête geleid. Logica voor het overslaan van pagina's stelt u in staat om respondenten vanaf bepaalde pagina's naar specifieke bestemmingspagina's verderop in de enquête te laten springen.

Ontvang antwoorden