Hoe wis ik cookies of schakel ik deze in voor het gebruik van SurveyMonkey?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die in uw browser worden opgeslagen en die door een website kunnen worden gebruikt voor het herkennen van gebruikers die de website eerder hebben bezocht. In de meeste browsers worden cookies standaard opgeslagen. Zij zijn dus al ingeschakeld.

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van SurveyMonkey, adviseren wij u uw cookies te wissen en vervolgens de site opnieuw te bezoeken. Als u uw cookies wist, wordt uw browser vernieuwd en kunnen de snelheid en prestaties aanzienlijk verbeteren. Cookies worden hiermee niet uitgeschakeld voor uw webbrowser. SurveyMonkey werkt niet correct als cookies zijn uitgeschakeld.

Als u wilt weten hoe u cookies kunt beheren, bezoekt u het helpcentrum van uw webbrowser:

SurveyMonkey gebruikt cookies om inhoud op maat te leveren en om de ervaring van opstellers van enquêtes en respondenten te verbeteren. Lees meer over de cookies die wij gebruiken en de EU-richtlijn met betrekking tot cookies.

Beheer uw cookies in uw webbrowser.