m
!

Siteonderhoud voor Canada

*

Op 6 maart van 10:00 - 11:00 uur PT (18:00 - 19:00 uur UTC) voeren we siteonderhoud uit voor enkele Canadese klanten en enquêtes. U kunt tijdens dit uur worden geconfronteerd met korte onderbrekingen van onze service. Meer info

Vragen kopiëren of verplaatsen

U kunt vragen kopiëren en verplaatsen in de sectie Enquête ontwerpen.

Een vraag verplaatsen

U kunt een vraag naar elders in de enquête verplaatsen. Alle opties die zijn geconfigureerd onder de tabbladen Bewerken, Opties en Logica worden nog steeds toegepast. Als logica is toegepast op de vraag, moet u ervoor zorgen dat u de logicapaden zorgvuldig test voordat u uw enquête naar respondenten verstuurt.

U kunt een vraag naar een andere positie binnen de enquête verplaatsen door de vraag naar de gewenste positie in de enquête te slepen en neer te zetten. Of u kunt het volgende doen:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de vraag die u wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  2. Selecteer de pagina en positie waar u de vraag naartoe wilt verplaatsen.
  3. Klik op Vraag verplaatsen.

Een vraag kopiëren

Als een vraag wordt gekopieerd, wordt een duplicaat van deze vraag in dezelfde enquête opgenomen. Alle opties die zijn geconfigureerd onder de tabbladen Bewerken en Opties worden overgedragen naar de gekopieerde versie. Logica voor overslaan van vragen voor de oorspronkelijke vraag wordt niet overgedragen naar de gekopieerde versie.

Een enquêtevraag kopiëren:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de vraag die u wilt kopiëren en klik op Kopiëren.
  2. Selecteer de pagina en positie waar u de kopie van de vraag wilt opnemen.
  3. Klik op Vraag kopiëren.
U kunt vragen binnen een bestaande enquête kopiëren en verplaatsen of eerder gemaakte vragen invoegen in een nieuwe enquête.

Ontvang antwoorden