Een video toevoegen

U kunt elke gewenste video toevoegen die wordt gehost op YouTube of Vimeo aan velden met vraagtekst of antwoordkeuzen.

Of u kunt tekst slepen en neerzetten vanuit OPBOUWEN in uw enquêteontwerp en hier een video toevoegen, onafhankelijk van de vragen in de enquête.

U kunt als volgt een video toevoegen:

1. Kopieer op YouTube of Vimeo de code voor het insluiten van uw video. De code voor insluiten is een tekenreeks in HTML die u in staat stelt een video direct in uw enquête op te nemen.
  2. Klik in SurveyMonkey op het tekstvak waaraan u de video wilt toevoegen.
  3. Klik op V in de opmaakbalk.
  4. Klik op het tabblad Insluiten.
  5. Plak de code voor het insluiten van video in het tekstvak.
  6. Klik op Ok.

Momenteel bestaat er geen manier om audioclips toe te voegen aan een enquête.

Gebruik de RTF-editor om een video toe te voegen aan uw enquête.