m

Kan ik een beloning toevoegen aan mijn enquête?

Het is niet mogelijk om een officiële beloning aan uw enquête toe te voegen in SurveyMonkey, maar er is een aantal manieren om stimulansen aan uw enquête toe te voegen.

Coupons of speciale aanbiedingen

U kunt een coupon of speciale aanbieding op uw eigen site plaatsen en de optie Eindpagina voor enquête wijzigen om naar de desbetreffende URL om te leiden wanneer een respondent uw enquête voltooit.

Sweepstakes of prijstrekking

Als u deelname aan een sweepstake of prijstrekking wilt gebruiken als stimulans voor het invullen van uw enquête, moet u dit buiten SurveyMonkey instellen. U kunt bijvoorbeeld uit alle reacties handmatig een winnaar trekken nadat u alle reacties hebt verzameld.

Zie ons blog voor aanbevolen procedures: Hoe u goede stimulansen voor enquêtes kunt bieden zonder dat dit de kwaliteit van de gegevens aantast (alleen in het Engels)

U kunt een coupon of speciale aanbieding op uw eigen site plaatsen en de optie Eindpagina voor enquête wijzigen voor omleiding naar de desbetreffende URL wanneer een respondent uw enquête voltooit. Als u deelname aan een sweepstake of prijstrekking wilt gebruiken als stimulans voor het invullen van uw enquête, moet u dit buiten SurveyMonkey instellen.

Ontvang antwoorden