Bestandsupload-vraag

BETAALDE FUNCTIE: Het veld Bestand uploaden is alleen beschikbaar bij sommige betaalde plannen. Controleer of dat bij uw plan het geval is.

Een vraag van het type Bestandsupload stelt respondenten in staat om bestanden bij hun reactie bij te voegen.

Een vraag van het type Bestandsupload maken

U kunt dit vraagtype als volgt maken:

1. Plaats Bestandsupload via slepen-en-neerzetten vanuit de sectie OPBOUWFUNCTIE op de pagina Enquête ontwerpen in uw enquête.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Pas de instellingen op de tabbladen Bewerken en Opties.
  4. Klik op Opslaan.

Vraaginstellingen

U kunt op het tabblad Bewerken de volgende specifieke instellingen voor vragen van het type Bestandsupload aanpassen.

Instelling
Beschrijving
Instructies voor respondentVoer aanvullende instructies in voor uw respondent. Deze worden direct onder de vraagtekst weergegeven.
Toegestane bestandstypenSelecteer de bestandstypen die u voor de vraag wilt accepteren. Vragen van het type Bestandsupload ondersteunen bestanden van het volgende type:
  • PDF
  • DOC, DOCX
  • PNG
  • JPG, JPEG
  • GIF
ValidatieberichtPas het foutbericht aan dat wordt weergegeven wanneer iemand een ongeldig bestandstype upload of wanneer een bestand de groottelimiet overschrijdt. Standaard vermeldt het foutbericht automatisch de toegestane bestandstypen die u hebt geselecteerd.

Extra opties

Op het tabblad Opties kunt u ook deze instellingen aanpassen:

Limieten

Item
Limiet
Geaccepteerde maximale bestandsgrootte16 MB
Aantal vragen van het type Bestandsupload per enquête20
Opslagruimte per accountOnbeperkt

De enquête invullen

Als u de vraag wilt beantwoorden, klikt u op Bestand kiezen en vervolgens uploadt u een bestand vanaf uw computer.

Als u zich bedenkt, klikt u op Bestand verwijderen om uw reactie te wissen of op Bestand vervangen om het bestand te wijzigen.

Bestanden beheren

U kunt in de sectie Resultaten analyseren de bestanden weergeven en beheren die zijn geüpload naar uw enquête.

Een bestandsvoorbeeld weergeven

U kunt in de sectie Resultaten Analyseren een voorbeeld weergeven van afbeeldingsbestanden. Het is momenteel niet mogelijk om een voorbeeld weer te geven van PDF-, DOC- of DOCX-bestanden. U moet deze dus downloaden om hun inhoud weer te geven.

Een bestandsvoorbeeld weergeven:

1. Schuif op het tabblad Vragenoverzicht naar Bestandsuploadvraag.
  2. Klik op de pijl omlaag rechts van het bestand dat u wilt downloaden.
  3. Klik op Bestandsvoorbeeld.
Een bestand downloaden

U kunt een bestand downloaden op het tabblad Vragenoverzicht en op het tabblad Individuele reacties. Klik op beide tabbladen op Downloaden naast het bestand dat u naar uw computer wilt opslaan.

Het is momenteel niet mogelijk om alle bestanden tegelijk te downloaden.

Een bestand verwijderen

De enige manier om een bestand te verwijderen is door de gehele reactie te verwijderen. Er is echter geen opslaglimiet van toepassing op uw account, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vrijmaken van ruimte.

Exports

De meeste exports (behalve PowerPoint) bevatten de bestandsnamen van bestanden die zijn geüpload naar uw enquête, zodat u elke reactie kunt koppelen aan het juiste bestand.

Gedeelde gegevenspagina's

Gedeelde gegevenspagina's geven geen gegevens weer over bestandsuploads of bestandsnamen.

Een vraag van het type Bestandsupload stelt respondenten in staat om bestanden bij hun reactie bij te voegen.