Bestandsuploadvraag

Betaalde functie: Het veld Bestand uploaden is alleen beschikbaar bij sommige betaalde abonnementen. Controleer of dat bij uw abonnement het geval is.

Bij een vraag van het type Bestandsupload kunnen respondenten bestanden aan hun reactie toevoegen.

Video-overzicht

Een vraag van het type Bestandsupload maken

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep Bestandsupload vanuit de sectie Opbouwen naar uw enquête en zet de vraag daar neer.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Pas de instellingen aan op de tabbladen Bewerken en Opties.
  4. Klik op Opslaan.

Vraaginstellingen

U kunt op het tabblad Bewerken de volgende specifieke instellingen voor vragen van het type Bestandsupload aanpassen.

Instelling
Beschrijving
Instructies voor respondentVoer aanvullende instructies in voor uw respondent. Deze worden direct onder de vraagtekst weergegeven.
Toegestane bestandstypenSelecteer de bestandstypen die u voor de vraag wilt accepteren. Vragen van het type Bestandsupload ondersteunen de volgende soorten bestanden:
  • PDF
  • DOC, DOCX
  • PNG
  • JPG, JPEG
  • GIF
ValidatieberichtPas de foutmelding aan die wordt weergegeven als iemand een ongeldig bestandstype uploadt of als een bestand de limiet overschrijdt. Standaard vermeldt de foutmelding automatisch de toegestane bestandstypen die u hebt geselecteerd.

Extra opties

Op het tabblad Opties kunt u ook deze instellingen aanpassen:

Limieten

Item
Limiet
Geaccepteerde maximale bestandsgrootte16 MB
Aantal vragen van het type Bestandsupload per enquête20
Opslagruimte per accountOnbeperkt

De enquête invullen

Als u de vraag wilt beantwoorden, klikt u op Bestand kiezen. Daarna uploadt u een bestand vanaf uw computer.

Als u zich bedenkt, klikt u op Bestand verwijderen om uw reactie te wissen of op Bestand vervangen om een ander bestand te kiezen.

Bestanden beheren

U kunt in de sectie Resultaten analyseren de bestanden bekijken en beheren die naar uw enquête zijn geüpload.

Een bestandsvoorbeeld weergeven

U kunt in de sectie Resultaten Analyseren een voorbeeld bekijken van afbeeldingsbestanden. Het is momenteel niet mogelijk om een voorbeeld te zien van PDF-, DOC- of DOCX-bestanden. U moet deze dus downloaden om ze te bekijken.

Een bestandsvoorbeeld weergeven:

1. Schuif op het tabblad Vragenoverzicht naar Bestandsuploadvraag.
  2. Klik op de pijl omlaag rechts van het bestand dat u wilt downloaden.
  3. Klik op Bestandsvoorbeeld.
Een bestand downloaden

U kunt via het tabblad Vragenoverzicht en Individuele reacties een bestand downloaden. Klik bij beide tabbladen op Downloaden naast het bestand dat u op uw computer wilt opslaan.

Het is momenteel niet mogelijk om alle bestanden tegelijk te downloaden.

Een bestand verwijderen

De enige manier om een bestand te verwijderen is door de gehele reactie te verwijderen. Uw account heeft echter geen opslaglimiet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de beschikbare ruimte.

Exports

De meeste exports (behalve PowerPoint) bevatten de bestandsnamen van bestanden die zijn geüpload naar uw enquête, zodat u elke reactie kunt koppelen aan het juiste bestand.

Pagina's met gedeelde gegevens en resultatendashboards

Pagina's met gedeelde gegevens en resultatendashboards geven geen gegevens weer over bestandsuploads of bestandsnamen.

Met een vraag van het type Bestandsupload kunnen respondenten bestanden aan hun reactie toevoegen.