SurveyMonkey API

SurveyMonkey heeft een API. Informatie en documentatie over onze API vindt u hier: developer.surveymonkey.com

Als u denkt dat u mogelijk de drempel voor aanvragen zult overschrijden, kunt u hier om hogere limieten vragen.

Mobile SDK

Met de Mobile SDK van SurveyMonkey kunnen app-ontwikkelaars SurveyMonkey-enquêtes en -reacties integreren in hun iOS- of Android-apps.

Bestaande partnerschappen

We zijn partnerschappen aangegaan met andere bedrijven zodat u koppelingen van SurveyMonkey in hun producten mag gebruiken. Ga voor een volledige lijst naar onze pagina met partners.

Wij bieden API-functionaliteit en partnerschappen met een reeks van verschillende bedrijven.