Een Wufoo-formulier insluiten in een enquête

U kunt een Wufoo-formulier insluiten in een SurveyMonkey-enquête door het insluitcodefragment iframe te gebruiken voor uw Wufoo-formulier. U moet uw formuliergegevens en enquêtereacties nog altijd afzonderlijk bekijken, maar door een formulier in te sluiten in uw enquête kunt u bepaalde veldtypen en functies gebruiken die uniek zijn aan Wufoo, zoals velden voor het uploaden van bestanden.

Als u uw Wufoo-gegevens bij bepaalde respondenten wilt zoeken, zorg ervoor dat u een veld in uw formulier invoegt waarmee u de resultaten bij elkaar kunt zoeken.

Een Wufoo-formulier insluiten in een enquête van SurveyMonkey:

1. Meld u aan bij uw Wufoo-account en kopieer de insluitcode iframe van de pagina Delen van uw formulier.
  2. Sleep vanuit Opbouwfen Tekst in uw SurveyMonkey-enquête.
  3. Klik op V in de RTF-editor.
  4. Klik op het tabblad Insluiten.
  5. Plak de insluitcode iframe.
  6. Klik op Ok.
  7. Klik op Opslaan.
TIP: De knop Indienen voor uw Wufoo-formulier en de knop Volgende of Gereed voor uw enquête zijn beide aanwezig op de pagina. Respondenten moeten op beide knoppen klikken: op de ene om de gegevens in het formulier in te dienen bij Wufoo, op de andere om de pagina met reacties in te dienen bij SurveyMonkey. Wij stellen voor instructies aan de pagina toe te voegen om respondenten eraan te herinneren op beide knoppen te klikken.
U kunt een Wufoo-formulier insluiten in een SurveyMonkey-enquête door het insluitcodefragment iframe te gebruiken voor uw Wufoo-formulier.