Een enquête verwijderen

Als u een enquête verwijdert, verdwijnt de hele enquête uit uw account. Bij een gratis plan geldt een verwijderlimiet van 50 reacties voor het account.

Als u een enquête wilt verwijderen:

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op . rechts van de enquête die u wilt verwijderen.
  3. Sluit alle geopende verzamelprogramma's indien dit wordt gevraagd. Als u een verzamelprogramma met een aangepast URL-einde verwijdert, kunt u dit mogelijk niet met een toekomstig verzamelprogramma gebruiken.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Bekijk de details.
  6. Klik op Verwijderen.

Gedeelde enquêtes verwijderen

U kunt uitsluitend enquêtes verwijderen waarvan u de eigenaar bent. Als u een enquête verwijdert die u met anderen hebt gedeeld, wordt deze ook verwijderd uit de accounts van de mensen die met u hebben samengewerkt. Meer info: Enquêtes delen

Verwijderde enquêtes herstellen

Als u verwijderde enquêtes of reacties moet herstellen, neemt u contact met ons op en vermeldt u de volgende informatie in uw e-mail:

• Gebruikersnaam
  • Enquêtetitel
  • Datum van verwijdering
  • Naam van verzamelprogramma

Wij zullen proberen uw gegevens te herstellen, maar wij kunnen niet garanderen dat dit lukt. Als u een vraag hebt bewerkt nadat u de bijbehorende reacties hebt verwijderd of als u een verzamelprogramma met reacties hebt verwijderd, zijn wij mogelijk niet in staat de bijbehorende reacties te herstellen.

U kunt een enquête verwijderen vanaf de pagina Mijn enquêtes van uw account. Klik op de pijl omlaag rechts van de enquête. Deze actie is permanent.