Kan ik om creditcardgegevens, burgerservicenummers of andere persoonlijke informatie vragen?

Lees ons Inhoudbeleid en het Beleid voor acceptabel gebruik om te zien naar welke soorten informatie u kunt vragen in een enquête.

U mag demografische vragen opstellen om bijvoorbeeld namen, adressen en contactgegevens te verzamelen. In de vragenbank treft u een aantal demografische vragen aan.

Leeft u de HIPAA-voorschriften na? Als u een gedekte instelling bent, moet u HIPAA inschakelen op uw account voordat u beschermde gezondheidsgegevens gaat verzamelen.
Vraag uw respondenten niet om in de enquête hun creditcardgegevens, burgerservicenummers, wachtwoorden of vergelijkbare typen informatie te verstrekken.