Een hyperlink toevoegen

Gebruik de RTF-editor om een hyperlink toe te voegen aan uw enquête. U kunt ook koppelen naar aanvullende informatie op uw website of naar een bestand (zoals een PDF) dat op een andere site is gehost.

In sommige tekstvelden, zoals Enquêtetitel of Paginatitel, kunt u geen hyperlinks toevoegen.

Een hyperlink toevoegen:

1. Markeer in het tekstvak de tekst die u wilt omzetten naar een koppeling. Of plaats de cursor op de plek waar u de koppeling wilt invoegen.
  2. Klik op Ç in de opmaakwerkbalk.
  3. Vul de volgende velden in en klik op OK:
Veld
Beschrijving
URLVoer de volledige URL in van de website waarnaar u wilt koppelen. Bijvoorbeeld: https://help.surveymonkey.com
Tekst die wordt weergegevenVoer de tekst in die als een hyperlink moet worden weergegeven.
DoelMet deze instelling bepaalt u hoe de koppeling wordt geopend.
  • Geen: Wordt geopend in hetzelfde tabblad of venster.
  • Nieuw venster: Wordt geopend in een nieuw tabblad of venster.

Voorbeeld

Een hyperlink maken die zo werkt en er zo uitziet: SurveyMonkey Helpcenter

URL: https://help.surveymonkey.com
Tekst die wordt weergegeven: SurveyMonkey Helpcenter
Doel: Nieuw venster
Koppelen naar een e-mailadres. Als u rechtstreeks naar een nieuwe e-mail wilt koppelen in het standaard mailprogramma van uw respondent, voert u uw e-mailadres in het URL-veld in.
Gebruik de RTF-editor om een koppeling toe te voegen aan uw enquête.