m

Pagina's toevoegen en beheren

Gebruik meerdere pagina's in uw enquête om een lange lijst van vragen te helpen ordenen en opsplitsen. Zo kunnen uw respondenten eenvoudiger de enquête invullen. Respondenten krijgen namelijk het gevoel dat zij vorderingen maken. Telkens wanneer zij naar de volgende pagina gaan, worden hun gedeeltelijke reacties opgeslagen.

Pagina's toevoegen

Klik op + Nieuwe pagina onderaan een pagina in uw enquête om op die plaats een nieuwe pagina toe te voegen.

U kunt een nieuwe pagina toevoegen of een bestaande pagina opsplitsen vanuit het gedeelte OPBOUWFUNCTIE van de zijbalk:

ItemBeschrijving
IntroductiepaginaAan het begin van een enquête wordt een introductiepagina toegevoegd.
Nieuwe paginaHiermee wordt een nieuwe pagina in uw enquête gemaakt. U kunt klikken om de pagina aan het einde van de enquête toe te voegen of de pagina naar exact de gewenste locatie in de enquête slepen.
Pagina-eindeHiermee wordt een bestaande pagina in tweeën gesplitst. Sleep het pagina-einde tussen twee vragen. U kunt een pagina-einde niet ongedaan maken. U kunt de actie ongedaan maken door een pagina te verwijderen en alle vragen naar de pagina erboven of eronder te verplaatsen.

Pagina's beheren

Klik bovenaan een willekeurige pagina op het menu Meer acties om de volgende opties weer te geven:

ActieBeschrijving
Pagina kopiërenDupliceer de pagina en kies waar u deze wilt neerzetten in de enquête. Alle vragen op de pagina worden opgenomen in de gekopieerde versie, maar logica, zoals logica voor het overslaan van pagina's of randomisatie van pagina's, wordt niet overgenomen in de gekopieerde versie (tenzij Randomisatie van pagina's wordt toegepast op alle vragen in de enquête).
Pagina verplaatsenU kunt een vraag naar een andere plek in de enquête verplaatsen. Eventuele logica voor het overslaan van pagina's en randomisatie van pagina's blijft toegepast op de pagina. Test dus grondig de logicapaden voordat u uw enquête naar respondenten verstuurt.
Pagina-informatie bewerkenBewerk de paginatitel en de beschrijving van de pagina.
Pagina verwijderenHiermee verwijdert u de pagina uit uw enquête. U kunt ervoor kiezen om alle vragen te verwijderen of deze naar de vorige of volgende pagina te verplaatsen.

Paginatitels en -beschrijvingen

Klik op + Paginatitel bovenaan een pagina in uw enquêteontwerp om een nieuwe paginatitel of beschrijving toe te voegen.

U kunt paginatitels weergeven of verbergen in de sectie OPTIES van de zijbalk.

Paginanummers

U kunt paginanummers weergeven of verbergen in de sectie OPTIES van de zijbalk.

Paginalogica

Klik op Paginalogica bovenaan een pagina om Paginalogica, Randomisatie van vragen of Randomisatie van pagina's toe te passen.

U kunt een nieuwe pagina toevoegen of een bestaande pagina opsplitsen vanuit het gedeelte OPBOUWFUNCTIE van de zijbalk. Klik op het menu Meer acties bovenaan een willekeurige pagina om de pagina te kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

Ontvang antwoorden