Informatie over de cookies die SurveyMonkey gebruikt

Net als de meeste commerciële websites maken we gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestandjes die wij opslaan op het apparaat (computer, mobiele telefoon, tablet) dat u gebruikt om toegang te krijgen tot een enquête. Elk cookie vervalt na een bepaalde hoeveelheid tijd, afhankelijk van waar wij het voor gebruiken.

Hieronder worden de soorten cookies beschreven die wij gebruiken als u deelneemt aan een enquête. Meer informatie over de cookies op andere pagina's vindt u in ons cookiebeleid en privacybeleid.

Vereiste cookies

Bepaalde cookies zijn noodzakelijk om een enquête correct te laten werken. Zo gebruiken wij cookies om u te verifiëren. Als u zich aanmeldt bij onze website, worden cookies voor verificatie ingesteld, zodat wij weten wie u bent tijdens een websessie. (Voorbeeld van een cookienaam: ep201)

Functionaliteitscookies

Deze cookies worden gebruikt om bepaalde aanvullende functionaliteit mogelijk te maken op onze websites. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw voorkeuren opslaan (zoals uw gebruikersnaam en taalselectie) en voorkomen dat gebruikers meerdere malen meedoen aan dezelfde enquête. Deze functionaliteit verbetert de gebruikerservaring. (Voorbeelden van cookienamen: cf, RP_XXXXXXXX, P_XXXXXX)

Soms testen wij nieuwe of andere inhoud en functies onder subsets van gebruikers en gebruiken wij cookies om bij te houden welke inhoud moet worden weergegeven aan deze gebruikers. (Voorbeeld van een cookienaam: EP202)

Cookies om prestaties te bewaken en te verbeteren

Sommige cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe respondenten omgaan met de enquêtes. Met deze informatie analyseren we hoe gebruikers enquêtes gebruiken, detecteren we problemen met onze enquêtes, en verbeteren en verfijnen we onze enquêtes en functies. Deze cookies verzamelen gewoonlijk informatie in een pseudo-anonieme vorm. Met de cookies weten we hoeveel bezoekers een webpagina telt, hoe bezoekers op de website terecht zijn gekomen en welke pagina's zij hebben bezocht. (Voorbeeld van een cookienaam: ep202)

Andere cookies helpen ons bij het beheer van het verkeer op onze website en zorgen dat u sneller een reactie van onze website krijgt doordat de werkbelasting wordt verdeeld over onze verschillende servers. Dit wordt ook wel 'taakverdeling' genoemd. (Voorbeeld van een cookienaam: EP201)

Doelgroepspecifieke of reclamecookies

Deze soorten cookies worden nooit gebruikt op een pagina waarop u deelneemt aan een enquête.

Lijst met cookies die worden gebruikt in enquêtes

NaamCategorieHost VervalperiodeBeschrijving
ep201Functioneel.surveymonkey.com1 uurIngesteld door taakverdeling, gebruikers volgen voor misbruik en om problemen op te lossen.
ep202Prestaties bewaken en verbeteren.surveymonkey.com Ingesteld door taakverdeling, gebruikers volgen. Herkomst toewijzen (bepalen waar de respondent vandaan kwam), toezicht op misbruik, persistent_id, tracking voor optimalisatie (met de geleverde samengevoegde gegevens kunnen we onze service optimaliseren), het aantal voltooide enquêtes bijhouden. Wordt gebruikt om unieke gebruikers te identificeren, zodat we de ervaring bij experimentele enquêtes kunnen testen (bijvoorbeeld door een enquête op een andere manier weer te geven om te zien welke manier het meest effectief is).
RP_XXXXXXXXVereist.surveymonkey.com90 dagenDwingt de beperkingen van de maker van de enquête af, 1 reactie per respondent en enquête.
sso_userVereist.surveymonkey.com90 dagenHiermee wordt vastgesteld of bepaalde Enterprise-respondenten zijn geverifieerd (wordt niet gebruikt voor alle sessies van respondenten, maar alleen als de accounteigenaar wil dat respondenten moeten worden geverifieerd).
CX_XXXXXXXXFunctioneel.surveymonkey.com1 jaarWordt gebruikt om te bepalen of de ingesloten pop-up voor het verzamelprogramma van sites moet worden weergegeven.
EPQB_XXXXXXXPrestaties bewaken en verbeteren.surveymonkey.com1 jaarWordt gebruikt door onze eindpagina (de laatste pagina van een enquête) om inhoud weer te geven die afhankelijk is van de demografische gegevens van de respondent.
P_XXXXXXXXFunctioneel.surveymonkey.com1 jaarWordt alleen gebruikt door pop-upenquêtes om te zien of iemand al heeft deelgenomen, zodat de pop-up niet opnieuw wordt weergegeven.
sm_irFunctioneel.surveymonkey.comsessieWordt gebruikt door de pagina voor realtime resultaten, zodat de maker van de enquête bepaalde informatie kan weergeven (alleen als de maker van de enquête deze functie heeft ingesteld).

U kunt cookies wissen of uitschakelen in uw browser. Hierdoor werken enquêtes soms wel minder effectief. Met ingeschakelde cookies neemt u probleemloos deel aan enquêtes.

Cookies zijn kleine bestandjes met gegevens die worden opgeslagen op apparaten (computer, mobiele telefoon, tablet) en waarmee terugkerende gebruikers worden herkend. Elk cookie vervalt na een bepaalde hoeveelheid tijd, afhankelijk van waarvoor het wordt gebruikt. Wij maken om verschillende redenen gebruik van cookies, zoals wordt uitgelegd in dit artikel.