Informatie over de cookies die SurveyMonkey gebruikt

Net als de meeste commerciële websites maken we gebruik van cookies. Cookies zijn kleine gegevensbestandjes die wij opslaan op het apparaat (computer, mobiele telefoon, tablet) dat u gebruikt om toegang te krijgen tot een enquête. Elk cookie vervalt na een bepaalde hoeveelheid tijd, afhankelijk van waar wij het voor gebruiken.

Hieronder worden de soorten cookies beschreven die wij gebruiken als u deelneemt aan een enquête. Meer informatie over de cookies op andere pagina's vindt u in ons cookiebeleid en privacybeleid.

U kunt cookies wissen of uitschakelen in uw browser. Hierdoor werken enquêtes soms wel minder effectief. Met ingeschakelde cookies neemt u probleemloos deel aan enquêtes.

Vereiste cookies

Bepaalde cookies zijn noodzakelijk om een enquête correct te laten werken. Zo gebruiken wij cookies om u te verifiëren. Als u zich aanmeldt bij onze website, worden cookies voor verificatie ingesteld, zodat wij weten wie u bent tijdens een websessie. (Voorbeeld van een cookienaam: ep201)

Functionaliteitscookies

Deze cookies worden gebruikt om bepaalde aanvullende functionaliteit mogelijk te maken op onze websites. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw voorkeuren opslaan (zoals uw gebruikersnaam en taalselectie) en voorkomen dat gebruikers meerdere malen meedoen aan dezelfde enquête. Deze functionaliteit verbetert de gebruikerservaring. (Voorbeelden van cookienamen: cf, RP_XXXXXXXX, P_XXXXXX)

Soms testen we nieuwe of verschillende functies en inhoud met subsets van gebruikers. We zorgen er dan met cookies voor dat de gebruikers die deel uitmaken van een experiment een consistente ervaring hebben. (Voorbeeld van een cookienaam: EP202)

Cookies om prestaties te bewaken en te verbeteren

Sommige cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe respondenten omgaan met de enquêtes. Met deze informatie analyseren we hoe gebruikers enquêtes gebruiken, detecteren we problemen met onze enquêtes, en verbeteren en verfijnen we onze enquêtes en functies. Deze cookies verzamelen gewoonlijk informatie in een pseudo-anonieme vorm. Met de cookies weten we hoeveel bezoekers een webpagina telt, hoe bezoekers op de website terecht zijn gekomen en welke pagina's zij hebben bezocht. (Voorbeeld van een cookienaam: ep202)

Andere cookies helpen ons bij het beheer van het verkeer op onze website en zorgen dat u sneller een reactie van onze website krijgt doordat de werkbelasting wordt verdeeld over onze verschillende servers. Dit wordt ook wel 'taakverdeling' genoemd. (Voorbeeld van een cookienaam: EP201)

Doelgroepspecifieke of reclamecookies

Deze soorten cookies worden nooit gebruikt op een pagina waarop u deelneemt aan een enquête.

Lijst met cookies die worden gebruikt in enquêtes

NaamCategorieHostVervalperiodeBeschrijving
ep201Functioneel.surveymonkey.com1 uurIngesteld door taakverdeling. Gebruikerstracking voor misbruik en het oplossen van problemen.
ep202Functioneel.surveymonkey.com90 dagen (deze periode wordt gereset vanaf het laatste toegangstijdstip)Wordt gebruikt om unieke gebruikers te identificeren, zodat we de ervaring kunnen testen (bijvoorbeeld door verschillende kleurcombinaties weer te geven om te zien wat het meest effectief is). Het wordt ook gebruikt op onze respondentervaringspagina om de voltooiingspercentages van de enquête te meten.
RP_XXXXXXXXVereist.surveymonkey.com90 dagenDwingt de instelling voor één reactie per computer af.
sso_userVereist.surveymonkey.com90 dagenBepaalt of bepaalde Enterprise-respondenten zijn bevestigd als een accounteigenaar van respondenten vereist dat zij zich verifiëren.
CX_XXXXXXXX en P_XXXXXXXXFunctioneel.surveymonkey.com1 jaarWordt gebruikt bij pop-upenquêtes om bij te houden of al is deelgenomen aan de enquête, zodat de pop-up niet opnieuw wordt getoond.
sm_irFunctioneel.surveymonkey.comsessieWordt gebruikt door de pagina realtime resultaten, zodat een enquêtemaker gegevens kan weergeven.
Cookies zijn kleine bestandjes met gegevens die worden opgeslagen op apparaten (computer, mobiele telefoon, tablet) en waarmee terugkerende gebruikers worden herkend. Elk cookie vervalt na een bepaalde hoeveelheid tijd, afhankelijk van waarvoor het wordt gebruikt. Wij maken om verschillende redenen gebruik van cookies, zoals wordt uitgelegd in dit artikel.