Enterprise-functie: neem contact op met de afdeling verkoop (alleen in het Engels) als u geïnteresseerd bent in Accountbeheer.
De instellingen Verificatie van respondent en Anonieme reacties zijn beschikbaar voor alle Enterprise-klanten. De andere functies in dit artikel zijn add-ons voor Enterprise. Neem contact op met uw Customer Success Manager om deze toe te voegen voor uw team.

Als u de primaire beheerder bent van een Enterprise-team, hebt u toegang tot de sectie Instellingen in Mijn team. Hier kunt u de standaardinstellingen en -machtigingen instellen voor uw hele team.

U kunt standaard verzamelprogrammatypen en verzamelprogrammaopties instellen voor uw hele Enterprise-team, kiezen of mensen deze standaardselecties kunnen wijzigen, en instellen of beperken welke typen verzamelprogramma's het team kan gebruiken om enquêtes te verzenden.

De standaardinstellingen worden toegepast op alle toekomstige verzamelprogramma's die uw team maakt. Bestaande verzamelprogramma's (waaronder terugkerende enquêtes) worden niet gewijzigd, maar kunnen worden bewerkt om overeen te komen met de standaardinstellingen.

• Typen verzamelprogramma’s beperken
  • Toestaan dat mensen enquêtes per sms kunnen verzenden

Of teamleden deze instellingen kunnen wijzigen in individuele verzamelprogramma's, hangt af van of de standaardinstellingen zijn vergrendeld in Instellingen of tot problemen leiden met een verzamelprogramma voor webkoppeling.

• Respondentverificatie
  • Anonieme reacties
  • Hoe Verificatie van respondent en Anonieme reacties samengaan
  • Verzamelprogrammaopties
  • Beschikbare verzamelprogramma's

U kunt aangepaste rollen maken die teamleden meer of minder toegang geven, afhankelijk van hoe ze SurveyMonkey gebruiken. Verleen licenties in uw team toegang tot bepaalde administratieve en beheerfuncties in de volgende machtigingsgebieden: Gebruikers beheren, Instellingen voor het hele team, Teamtegoed beheren, Teambibliotheek, Afdelingbeheer, Team- en factureringsgegevens en Geavanceerde toegang en machtigingen.

Als een respondent u of iemand in uw team vraagt reactiegegevens te wissen, kunt u binnen het hele team zoeken en filteren op metagegevens voor e-mailuitnodigingen en het verzamelprogramma voor sms-berichten om de reacties die u zoekt te vinden en te verwijderen. Afhankelijk van waar uw respondenten zich bevinden, bent u mogelijk verplicht om te reageren op aanvragen van mensen die gebruik willen maken van hun gegevensprivacyrechten.

Enquêtereacties zoeken en verwijderen:

1. Selecteer Mijn team in het bovenste navigatiemenu.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op Enquêtereacties beheren.
  4. Klik op Reacties zoeken.
  5. Op het nieuwe tabblad Reactiebeheerkunt u de reacties van uw team filteren op ten minste één van deze criteria: E-mailadres, Voornaam, Achternaam of Aangepast veld.
  6. (Optioneel) U kunt reacties van uw team ook filteren op Datum.
  7. Klik op Filters toepassen.
  8. Klik op Reacties verwijderen.
  9. Bevestig dat u reacties wilt verwijderen.

U kunt instellen dat gebruikers in uw team alleen SurveyMonkey Audience-reacties kunnen kopen als ze hiervoor uw toestemming hebben ontvangen.

SchakelenBeschrijving
Aan (standaard)Gebruikers kopen SurveyMonkey Audience-reacties zonder uw goedkeuring. Ze schaffen reacties rechtstreeks aan met een creditcard of ze kopen tegoed.
UitGebruikers kopen alleen SurveyMonkey Audience-reacties met uw goedkeuring. Gebruikers moeten Audience-tegoed aanvragen. U kunt tegoed overplaatsen naar gebruikers, zodat ze reacties kunnen kopen.

Als een gebruiker tegoed aanvraagt, ontvangt u een melding per e-mail. U beheert alle tegoedsaldo's via het tabblad Tegoed beheren.

U kunt voorkomen dat gebruikers in uw team persoonsgegevens verzamelen in de volgende typen open vragen: enkel tekstvak , meerdere tekstvakken , commentaarvak , contactinformatie of tekst A/B-testen.

• Beperkte persoonsgegevens
SchakelenBeschrijving
AanGebruikers kunnen geen persoonsgegevens verzamelen in vragen met een open einde. Als een gebruiker een vraag toevoegt die naar beperkte persoonsgegevens informeert, kan de vraag niet worden opgeslagen. De gebruiker moet de vraag zo bewerken dat deze niet meer om persoonlijke informatie vraagt.
Uit (standaard)Gebruikers kunnen persoonsgegevens verzamelen in enquêtes.