De SurveyMonkey-voettekst wijzigen

De voettekst 'Mogelijk gemaakt door SurveyMonkey' is standaard onderaan te zien in uw enquêteontwerp, e-mailuitnodigingen en ingesloten enquêtes. Afhankelijk van uw SurveyMonkey-abonnement kan de voettekst grijs worden weergegeven of zelfs worden verborgen.

Voettekst in grijstinten

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

De SurveyMonkey-branding onderaan uw enquête kan grijs worden weergegeven, zodat deze opgaat in de enquêtethema.

De voettekst grijs weergeven:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Stijl.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Subtiel.

Branding verbergen (voettekst van enquête)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Als u de voettekst wilt verbergen, schakelt u die uit in uw afzonderlijke enquêtes, berichten of ingesloten enquêtes. Er is geen algemene accountinstelling waarmee de voettekst op alle plaatsen of in alle enquêtes kan worden uitgeschakeld.

U kunt de SurveyMonkey-branding onderaan uw enquête-ontwerp verbergen.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Stijl.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Geen om de voettekst te verbergen.

TIP! U kunt uw eigen voettekst toevoegen onderaan elke enquêtepagina door aanvullende tekst toe te voegen in uw enquête aan het einde van elke pagina. U kunt boven aan de tekst extra witruimte toevoegen, zodat de voettekst lager op de pagina wordt weergegeven.

Branding verbergen (uitnodiging per e-mail)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt de SurveyMonkey-branding verbergen of de [FooterLink] voor de voettekst van uw e-mailuitnodigingen verwijderen.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Klik bij het schrijven van uw bericht op Bewerken in de rechterbovenhoek van de voorbeeldweergave van het bericht.
  2. Schakel onder aan het bericht het selectievakje SurveyMonkey-branding verbergen in.
  3. Klik op Opslaan.

Als u een verzamelprogramma voor websites gebruikt om uw enquête op uw website in te sluiten, kunt u de SurveyMonkey-branding verbergen die in de onderrand van de enquêtewidget wordt weergegeven.

De SurveyMonkey-voettekst verbergen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma voor websites.
  3. Klik op Terug tot u bij stap 1 van 3: Thema ontwerpen bent aangekomen.
  4. Schakel SurveyMonkey-branding verbergen in.
  5. Klik op Opties controleren. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. U hoeft de code niet opnieuw te plaatsen.

De SurveyMonkey-branding kan worden verborgen op uw pagina met gedeelde gegevens.

Als u de standaard SurveyMonkey-voettekst wilt gebruiken of de standaard voettekst weer wilt toevoegen aan uw enquête, kunt u dat als volgt doen.

De standaard SurveyMonkey-voettekst gebruiken:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Stijl.
  3. Klik in het tabblad Instellingen op Voettekst.
  4. Selecteer Standaard om de voettekst weer toe te voegen aan uw enquête.

TIP! Als u in uw abonnement de voettekst niet kunt wijzigen, moet u de standaard voettekst gebruiken om uw enquête te kunnen verzenden. Meer info over wat er gebeurt als u van abonnement verandert.