Beperkingen voor uitnodiging per e-mail en contactpersonen

Als u berichten verzendt via een verzamelprogramma voor e-mailuitnodigingen of informatie van respondenten opslaat in Contactpersonen, moet u rekening houden met de volgende beperkingen voor verzenden, importeren, contactpersonen en tekens.

Het aantal berichten dat u binnen een periode van 24 uur kunt verzenden, is afhankelijk van uw abonnementstype. De dagelijkse verzendlimiet geldt voor uitnodigingen, herinneringen en dankberichten die worden verzonden via een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail.

Abonnement
Dagelijkse beperking voor verzenden
Basis (gratis) en Flex-abonnement1000 berichten per account
Andere betaalde abonnementen20.000 berichten per account of licentie

Als de dagelijkse limiet voor verzenden is bereikt, kunt u 24 uur lang geen berichten verzenden. U kunt wel berichten plannen voor een latere datum en tijd.

Tip: wilt u nog meer berichten kunnen verzenden binnen 24 uur, stuur uw enquête dan via Mailchimp.

U kunt op twee manieren contactpersonen importeren in Contactpersonen: door ze als ontvangers toe te voegen aan een e-mailuitnodiging of sms-bericht, of door ze te importeren in Contactpersonen.

WatLimiet
Het totale aantal contactpersonen in Contactpersonen2.000.000
Contactpersonen per groep in Contactpersonen10.000
Contactpersonen per CSV10.000 (zie opmaaktips)
Contactpersonen (geadresseerden) die u kunt toevoegen aan elk verzamelprogramma voor uitnodigingen per e-mailBetaalde abonnementen: 10.000
Contactpersonen die u handmatig kunt kopiëren/plakken

1000 tegelijk in het veld Verzenden aan

10.000 tegelijk per import

Tip: maak meerdere verzamelprogramma's voor uitnodiging per e-mail om uw enquête naar nog meer contactpersonen te verzenden.

• Verboden tekens in e-mailadresvelden
  • Tekenbeperkingen in aangepaste gegevens
  • HTML-sjabloon
  • Sjablonen voor aangepaste HTML en niet-opgemaakte tekst
  • Domeinen op het hoogste niveau