Uitnodigingen per e-mail opstellen

Wanneer u een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail maakt voor het verzenden van uw enquête, beschikt u over enkele opties voor het instellen van de e-mail. U kunt de eerste enquêtevraag insluiten in uw e-mail, kiezen uit verschillende berichtindelingen of een eerder gebruikt bericht selecteren.

Uw e-mailbericht bewerken:

1. Maak een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail en ga naar de sectie Bericht.
  2. Kies of u een vorig bericht wilt kopiëren of een nieuw bericht wilt aanpassen.
  3. Pas uw onderwerp aan, selecteer een berichtindeling en pas uw koptekst aan.
  4. Gebruik de schakeloptie om te kiezen of u de eerste vraag wilt insluiten in uw e-mail. De schakeloptie wordt alleen weergegeven als de eerste vraag aan bepaalde vereisten voldoet.
  5. Pas de tekst van uw bericht aan.
  6. Kies of u SurveyMonkey-merkaanduidingen wilt verbergen.
  7. Klik op Volgende.

U kunt op E-mailvoorbeeld weergeven klikken en uzelf een testbericht sturen voordat u uw bericht verzendt of plant.

Betaalde functie: het toevoegen van een logo is alleen beschikbaar voor klanten bij sommige betaalde abonnementen.

Voorzie uw enquête van een merk, zodat enquêtedeelnemers eerder geneigd zijn te reageren. Voeg alleen een logo toe waarvoor u het recht hebt om het te gebruiken.

Als u een logo aan uw enquête hebt toegevoegd, wordt dit standaard weergegeven in uw e-mailuitnodiging, maar u kunt het logo bewerken of verwijderen.

Een logo toevoegen aan uw e-mailuitnodiging:

1. Selecteer Sjabloon als uw berichtindeling. U kunt geen logo toevoegen aan een e-mailuitnodiging zonder opmaak.
  2. Klik op Koptekst aanpassen om aan te zetten.
  3. Klik op Logo toevoegen.
  4. Upload een afbeelding vanaf uw computer of selecteer een logo in uw bibliotheek. De afbeeldingsindeling moet .jpg zijn, .gif, of .png en minder dan 2 MB.
  5. Selecteer de logogrootteen de positieen voeg alternatieve teksttoe.

We passen automatisch dezelfde kleuren toe als die in uw enquêtethema worden gebruikt. Als u uw enquêtethema bijwerkt nadat u een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail hebt gemaakt, worden uw wijzigingen niet weergegeven in bestaande verzonden berichten of conceptberichten. Conceptberichten kunnen echter worden bijgewerkt, zodat deze overeenkomen met uw bijgewerkte thema.

ENTERPRISE-FUNCTIE: e-mails met aangepaste HTML

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Branding verbergen (uitnodigingen per e-mail)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Afhankelijk van uw abonnement zijn er een paar berichtindelingen waaruit u kunt kiezen. U kunt slechts één berichtindeling per bericht gebruiken. Als u bewerkingen uitvoert in de ene berichtindeling en overschakelt naar een andere indeling, kunnen de bewerkingen verloren gaan of worden overschreven.

U kunt bij alle berichtindelingen aangepaste gegevens gebruiken om uw e-mails persoonlijk af te stemmen.

BerichtindelingBeschrijving
HTML-sjabloonBij deze indeling kunt u:
  • De koptekst, de hoofdtekst en het logo bijwerken
  • Gebruik de werkbalk Opmaak als u tekst vet, onderstreept of cursief wilt weergeven, als u lijsten met bullets of nummering wilt toevoegen en als u het lettertype of de tekengrootte wilt wijzigen
  • Een vakje inschakelen om SurveyMonkey-branding te verbergen

U hoeft niet bekend te zijn met HTML om deze sjabloon te gebruiken. * Er kunnen weergaveproblemen optreden bij enquêtedeelnemers wanneer u de lettertypen Symbol, Webdings of Wingdings gebruikt.

Tekst zonder opmaakBij deze indeling worden e-mails verzonden zonder vormgeving of tekstopmaak. U bent verantwoordelijk voor het opnemen van vereiste gegevens.
Aangepaste HTML (alleen Enterprise)Bij deze indeling kunt u:
  • De HTML-code van de sjabloon bewerken of uw eigen aangepaste HTML-code kopiëren en plakken.
  • Afbeeldingen toevoegen, video’s insluiten en hyperlinktekst opnemen
U bent verantwoordelijk voor het opnemen van vereiste gegevens.
  • Een voorbeeld van een bericht weergeven
  • Een vorig bericht kopiëren
  • Verzonden berichten weergeven
  • Waarom wordt het e-mailbericht anders weergegeven dan in SurveyMonkey?
  • De knop Enquête starten wordt niet weergegeven