Verzamelprogrammaopties voor enquêtes beheren

Met verzamelprogramma’s kunt u uw enquête verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt een beetje anders. U kunt dus uit verschillende opties kiezen wanneer u ze instelt.

Met verzamelprogrammaopties kunt u de enquête-ervaring van uw respondenten aanpassen. Deze instellingen zijn van invloed op wie toegang heeft tot uw enquête, hoe vaak respondenten de enquête kunnen invullen en wat respondenten te zien krijgen als ze klaar zijn.

Als u uw verzamelprogrammaopties wilt openen, gaat u naar het gedeelte Reacties verzamelen van uw enquête en klikt u op de naam van het verzamelprogramma.

Type verzamelprogramma
Waar vindt u de opties?
WebkoppelingKlik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
Uitnodiging per e-mailGa naar het tabblad Opties als u al een uitnodiging hebt verzonden. Als u uw eerste uitnodigingsbericht in het verzamelprogramma verzendt, kiest u verzamelprogrammaopties nadat u uw bericht hebt opgesteld. Klik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
Verzamelprogramma voor websitesGa naar het tabblad Opties.
Sociale mediaKlik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
DoelgroepVerzamelprogrammaopties zijn niet van toepassing op verzamelprogramma's voor doelgroepen.

Tip: verzamelprogrammaopties zijn specifiek voor een verzamelprogramma en gelden niet voor de hele enquête. Als u meerdere verzamelprogramma’s hebt, moet u de instellingen voor elk verzamelprogramma afzonderlijk aanpassen.

De beschikbare verzamelprogrammaopties hangen af van het type verzamelprogramma dat u gebruikt. Als een bepaalde verzamelprogrammaoptie niet wordt weergegeven in een verzamelprogramma, is deze niet beschikbaar voor dit type verzamelprogramma. Meer informatie vindt u in de hieronder gekoppelde artikelen. Lees ook het Help-artikel over het type verzamelprogramma dat u gebruikt.

Bovendien zijn niet alle verzamelprogrammaopties beschikbaar bij alle SurveyMonkey-abonnementen. Als een specifieke functie niet beschikbaar is bij uw abonnement, ziet u de optie voor een upgrade als u de functie probeert te gebruiken.

OptieBeschrijving
Meerdere reactiesEen of meer reacties per respondent toestaan.
Reactie bewerkenRespondenten toestaan hun antwoorden te bewerken tijdens of na afloop van de enquête.
Anonieme reactiesKiezen of u bepaalde gegevens over respondenten al dan niet wilt opslaan in enquêteresultaten.
Uitnodigingen bijhoudenBekijken hoeveel mensen uw uitnodiging per e-mail hebben geopend en hebben doorgeklikt naar uw enquête.
Aangepaste URLEen aangepast URL-einde of de URL voor eigen merkgebruik gebruiken in uw enquêtekoppeling.
E-mailadres van afzenderVoer het e-mailadres in waarmee u uitnodigingen per e-mail wilt verzenden.
De uiterste datum en tijdStoppen met het verzamelen van reacties op een bepaalde datum en tijd.
ReactielimietenEerder: Het maximale aantal reacties. Stoppen met het verzamelen van reacties nadat u een bepaald aantal reacties hebt ontvangen.
IP-beperkingenToegang tot uw enquête voor specifieke IP-adressen toestaan of blokkeren.
WachtwoordbeveiligingEen wachtwoord toevoegen aan uw enquête zodat alleen gebruikers met het wachtwoord toegang hebben.
Aangepast dankwoordEen pagina met dankwoord aanpassen die respondenten te zien krijgen nadat ze de enquête hebben verzonden.
Aangepaste diskwalificatieEen aangepast bericht tonen aan respondenten die u diskwalificeert op basis van de logica in uw ontwerp.
Eindpagina voor enquêteDe optie voor voltooiing van de enquête kiezen. Hiermee bepaalt u wat uw respondenten te zien krijgen bij voltooiing van de enquête.
Realtime resultatenRespondenten een overzicht tonen van alle gesloten vragen na de voltooiing.
Delen op FacebookDe blauwe knop Delen op Facebook toevoegen aan uw enquête, zodat respondenten uw enquête kunnen publiceren op Facebook.
RespondentverificatieVerplicht stellen dat respondenten zich via een eenmalige aanmelding (SSO) bij uw enquête aanmelden.
Quizresultaten via e-mail verzendenQuizresultaten via e-mail naar respondenten verzenden.
Terugkerende enquêteAutomatisch nieuwe webkoppelingen maken op basis van een door u gekozen frequentie. U ontvangt een e-mailbericht wanneer er een nieuwe koppeling beschikbaar is om te delen.
Afbeelding en tekst van miniatuurDe metagegevens van de webkoppeling bewerken die worden weergegeven als u de koppeling plakt in sociale media, berichtenapps of sms-berichten.
BevestigingsberichtenVerstuur automatisch een bevestigingsbericht als iemand een enquête voltooit die door een uitnodiging per e-mail is verzonden om te laten weten dat u de enquête hebt ontvangen. In het bericht is een koppeling opgenomen waarmee ze hun antwoorden kunnen bekijken.
Registratie van reacties in e-mailAls de respondent de eerste vraag in de e-mail beantwoordt, wordt dit antwoord direct opgeslagen als deze verzamelprogrammaoptie ingeschakeld is. Anders wordt de vraag pas opgeslagen nadat de respondent Volgende of Gereed selecteert op de enquêtepagina.