Als u een enquête verwijdert, worden de hele enquête en alle bijbehorende reacties definitief verwijderd.

Nieuwe startpagina bèta: als u de nieuwe startpagina ziet, lijkt alles een beetje anders, maar we raden u aan om het gewoon uit te proberen. Als u functies zoekt maar deze niet kunt vinden, klikt u op de schakeloptie Nieuwe startpagina om het dashboard en Mijn enquêtes te openen.

1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes of de nieuwe startpagina in uw account.
  2. Klik op de drie stippen (...) rechts naast de enquête die u wilt verwijderen.
  3. Sluit alle geopende verzamelprogramma's indien dit wordt gevraagd. Als u een verzamelprogramma met een aangepast URL-einde verwijdert, kunt u dit mogelijk later niet meer met een verzamelprogramma gebruiken.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Bekijk de details.
  6. Klik op Verwijderen.

U kunt uitsluitend enquêtes verwijderen waarvan u de eigenaar bent. Als u een enquête verwijdert die met anderen is gedeeld, wordt deze ook verwijderd uit hun accounts. Meer info: Enquêtes delen