U kunt video's die worden gehost op populaire sites, zoals YouTube, Vimeo of Twitter, toevoegen aan velden voor vraagtekst of antwoordkeuzen.

U kunt tekst ook slepen en neerzetten vanuit de sectie Bouwen in uw enquêteontwerp en hier een video toevoegen, onafhankelijk van de vragen in de enquête.

U kunt als volgt een video toevoegen:

1. Kopieer de insluitingscode voor uw video. De insluitingscode is een tekenreeks in HTML die u in staat stelt een video direct in uw enquête op te nemen.

Zoek de instructies voor de insluitingscode voor elk van onze ondersteunde videotypen:

2. Klik in SurveyMonkey op het tekstvak waaraan u de video wilt toevoegen.
  3. Klik op het pictogram Media invoegen/bewerken op de werkbalk Opmaak.
  4. Klik op het tabblad Insluiten.
  5. Plak de insluitingscode voor de video in het tekstvak.
  6. Klik op OK.

Het is momenteel niet mogelijk om geluidsfragmenten toe te voegen aan een enquête.