BETAALDE FUNCTIE: de volgende functies zijn betaalde functies. Sommige van deze functies zijn uitsluitend beschikbaar bij bepaalde betaalde abonnementen. Controleer of dat bij uw abonnement het geval is.

Met de verzamelprogrammaoptie Eindpagina voor enquête stelt u in wat enquêtedeelnemers te zien krijgen als ze uw enquête voltooien.

De eindpagina van de enquête die u selecteert, is specifiek voor het afzonderlijke verzamelprogramma. Als u uw enquête verzendt via meerdere verzamelprogramma’s, moet u de optie voor de eindpagina van de enquête in elk verzamelprogramma bijwerken.

Een eindpagina voor uw enquête kiezen:

1. Klik in de sectie Reacties verzamelen op de naam van het verzamelprogramma en open de verzamelprogrammaopties.
  2. Klik op Eindpagina voor enquête. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Kies een optie voor de eindpagina.

De optie voor de eindpagina van de enquête is niet beschikbaar als u de enquête insluit via het verzamelprogramma voor websites.

Afhankelijk van het verzamelprogrammatype dat u gebruikt voor uw enquête, kunt u een van de volgende opties kiezen voor wat mensen zien nadat ze uw enquête hebben ingevuld:

OptieDescription
De standaard eindpagina weergeven

Enquêtedeelnemers zien een SurveyMonkey-webpagina. Hierin worden ze bedankt voor het invullen van de enquête. Ook zien ze informatie over onze site of worden ze uitgenodigd om een optionele enquête in te vullen van het onderzoeksteam van SurveyMonkey.

Voor sommige Enterprise-klanten wordt de standaard eindpagina voorzien van een eigen merknaam of ontbreekt er een enquête-uitnodiging. Neem contact op met uw beheerder of Customer Success Manager voor meer informatie over de standaard eindpagina van uw team.

Omleiden naar een URLEnquêtedeelnemers worden omgeleid naar een webpagina van uw keuze.
Naar begin van enquête gaan en nog een reactie toestaanDe eerste pagina van de enquête wordt geopend, zodat deze opnieuw kan worden ingevuld. Voor het gebruik van deze optie moet u het verzamelprogramma voor webkoppeling gebruiken en meerdere reacties inschakelen.
Het venster of tabblad sluitenHet enquêtevenster of het tabblad wordt automatisch gesloten. Afhankelijk van hun browserinstellingen krijgen enquêtedeelnemers mogelijk een lege pagina te zien of worden ze gevraagd of ze het venster willen sluiten.

Als u geen SurveyMonkey-branding op de eindpagina voor de enquête wilt, kunt u het domein wijzigen in een URL voor eigen merkgebruik.