Mobiele SurveyMonkey-apps

SurveyMonkey heeft drie mobiele apps die u kunt downloaden.

AppBeschrijvingDownloaden
SurveyMonkeyMaak en stuur onderweg eenvoudige enquêtes of bekijk resultaten van enquêtes die u op de desktopsite hebt gemaakt.

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden

SurveyMonkey OveralMaak van uw mobiele apparaat een enquêtestation met de kioskmodus of verzamel zelfs zonder internetverbinding reacties dankzij de offline modus.

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden

SurveyMonkey RewardsVul korte enquêtes in en verdien geschenkbonnen of schenk aan uw favoriete liefdadigheidsinstelling (alleen in de VS).

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden

Welke functies zijn opgenomen in de SurveyMonkey-app?

• Enquêtes maken en bewerken
  • Enquêtes verzenden
  • Enquêtes analyseren
  • Enquêtes beheren