Accounthouders worden geïdentificeerd op basis van het e-mailadres voor hun account. Zorg dat dit adres altijd is bijgewerkt, zodat we u kunnen bereiken met belangrijke informatie en ons ondersteuningsteam u van dienst kan zijn. Als u het e-mailadres van uw account wijzigt, wordt er een e-mail verzonden naar het vorige e-mailadres over de wijziging.

Het e-mailadres van uw account wijzigen als u de nieuwe manier van aanmelden gebruikt:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Zoek de sectie Profiel.
  3. Ga vanuit de sectie E-mail en wachtwoord naar de pagina Aanmeldingsgegevens.
  4. Selecteer Bewerken naast uw e-mailadres.
  5. Pas uw e-mailadres aan en bevestig uw huidige wachtwoord.
  6. Selecteer Volgende.
  7. Kijk in uw postvak IN om uw e-mailadres te verifiëren. Zodra u uw e-mailadres hebt geverifieerd, wordt uw e-mailadres bijgewerkt.
  8. Kies op de bevestigingspagina de optie Aanmelden om u aan te melden met uw nieuwe adres.

Het e-mailadres van uw account wijzigen als u nog steeds uw gebruikersnaam gebruikt om u aan te melden:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Aanmeldingsgegevens.
  3. Klik naast het e-mailadres op Bewerken.
  4. Pas uw e-mailadres aan en bevestig uw huidige wachtwoord.
  5. Klik op E-mailadres wijzigen.
  6. Controleer uw e-mailadres.

Gebruik een e-mailadres waartoe alleen u toegang hebt. Op rollen gebaseerde of listserv-e-mailadressen, zoals info@, admin@, of sales@yourcompany.com kunnen niet worden gebruikt voor uw SurveyMonkey-account.

Het e-mailadres van uw account moet worden geverifieerd. Zo weet u zeker dat u e-mail over uw account van ons kunt ontvangen. Mogelijk moet u uw e-mailadres verifiëren voordat u reacties kunt verzamelen op uw enquêtes, inclusief alle nieuwe e-mailadressen van afzender die u voor het eerst gebruikt.

Het e-mailadres van uw account verifiëren via de nieuwe manier van aanmelden:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Profiel.
  3. Ga vanuit de sectie E-mail en wachtwoord naar de pagina Aanmeldingsgegevens.
  4. Als bij uw e-mailadres Niet geverifieerd wordt weergegeven, klikt u op Verifiëren.
  5. Kijk in uw postvak IN om uw e-mailadres te verifiëren. Zodra u uw e-mailadres hebt geverifieerd, wordt uw e-mailadres bijgewerkt.
  6. Kies op de bevestigingspagina de optie Aanmelden om u aan te melden met uw nieuwe adres.

Het e-mailadres van uw account verifiëren door u aan te melden met u uw gebruikersnaam:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Aanmeldingsgegevens.
  3. Als bij het e-mailadres de tekst Niet geverifieerd wordt weergegeven, klikt u op E-mail opnieuw verzenden.
  4. Ga naar uw inbox en zoek naar een bericht van SurveyMonkey.
  5. Klik op de verificatiekoppeling.

Mogelijk bevat het e-mailadres een tikfout of misschien is het e-mailadres van iemand anders. Als uw probleem samenhangt met de verificatie van het e-mailadres van uw account, gebruikt u mogelijk een niet-ondersteund e-mailadres, zoals een algemeen, een op rollen gebaseerd of een listserv-e-mailadres.

Hebt u toegang tot de e-mail, maar geen verificatiebericht ontvangen, dan bevindt dat bericht zich waarschijnlijk in uw map met spam, junkmail of ongewenste e-mail. Het onderwerp van de email is 'Uw e-mailadres verifiëren'. Het bericht is verzonden vanaf surveymonkey@t.outbound.surveymonkey.com.

U kunt ons toevoegen aan de lijst met veilige afzenders door onze domeinen en IP-adressen op te nemen in de acceptatielijst. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan uw acceptatielijst, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

Als u geen toegang hebt tot het e-mailaccount (u gebruikt het e-mailadres van iemand anders, een e-mailadres dat geen reacties accepteert of een intern e-mailadres dat geen e-mails kan ontvangen van andere domeinen, enz.), kunt u het volgende doen:

U (de SurveyMonkey-accounthouder) moet zijn aangemeld bij uw SurveyMonkey-account wanneer u op de verificatiekoppeling klikt. Bent u niet aangemeld, dan ziet u een foutmelding of wordt u gevraagd u aan te melden door op de verificatiekoppeling te klikken.

Hebt u meerdere SurveyMonkey-accounts met hetzelfde e-mailadres en maakt u geen gebruik van het nieuwe aanmeldingsproces, controleer dan of u bent aangemeld bij het juiste account wanneer u op de verificatiekoppeling klikt. Als u niet bij het juiste account bent aangemeld, ziet u een foutmelding.

Als u het nieuwe aanmeldingsproces gebruikt en u niet aanmeldt met eenmalige aanmelding, kunt u uw gebruikersnaam bewerken in de sectie Profiel van Mijn account.

Als u zich nog steeds aanmeldt met uw gebruikersnaam en niet bent overgestapt naar het nieuwe aanmeldingsproces, kunt u uw gebruikersnaam bewerken in de sectie Aanmeldingsgegevens van Mijn account. Als u problemen ondervindt bij het aanmelden, hebt u mogelijk meerdere SurveyMonkey-accounts, wat betekent dat u mogelijk meer dan één gebruikersnaam hebt. U kunt een lijst krijgen met alle gebruikersnamen die aan een e-mailadres zijn gekoppeld. Voer uw e-mailadres in op de pagina Wachtwoord vergeten .

Als u het nieuwe aanmeldingsproces gebruikt, kunt u uw wachtwoord bewerken door in de sectie Profiel van Mijn account naar de pagina Aanmeldingsgegevens te gaan.

Het delen van aanmeldingsgegevens is in strijd met onze gebruiksvoorwaarden en maakt uw account vatbaar voor een mogelijke inbreuk. Gebruik een sterk, moeilijk te raden wachtwoord dat alleen u kent om de toegang tot uw account en gegevens te beschermen. Bekijk andere wachtwoordtips om uw account veilig te houden.

Tip: als u uw wachtwoord niet meer weet of geen wachtwoord hebt, meld u dan af bij uw account en volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u SurveyMonkey gebruikt voor uw werk en u een andere functie krijgt, moet u de contactpersoon bijwerken met de gegevens van de nieuwe verantwoordelijke voor enquêtes bij uw organisatie. U hoeft alleen het e-mailadres voor het account te wijzigen om de accounthouder bij te werken.

Als u niet uw hele account wilt overplaatsen, kunt u enquêtes overplaatsen naar een betaald account. De gebruikersnaam voor het account waarnaar u overplaatst, vindt u in de sectie Mijn account van de andere gebruiker.

Als meerdere mensen moeten samenwerken aan enquêtes, voert u een upgrade uit naar een team om alle functies voor samenwerking te ontgrendelen.