SurveyMonkeys integration med BambooHR giver dig mulighed for at kunne:
Når du tilslutter BambooHR første gang, skal din Enterprise-administrator vælge, hvilke medarbejderdata der skal overføres til SurveyMonkey. Når den er konfigureret, kan du dele denne forbindelse på tværs af organisationen, så de personer, du arbejder med, kan bruge den med det samme.
Sådan forbinder du din BambooHR-konto med SurveyMonkey:
Opret din liste over kontaktpersoner til spørgeundersøgelsen ved hjælp af BambooHR-data i stedet for manuelt at uploade kontaktpersoner til din e-mailindsamler. Vi synkroniserer dine BambooHR-data hvert døgn og bruger den seneste synkronisering, når vi sender din spørgeundersøgelse.
Sådan fokuserer du din spørgeundersøgelses målgruppe:
Vi tilføjer BambooHR-data til spørgeundersøgelsesbesvarelser, så du nemt kan filtrere og analysere feedback. Når du har forbindelse, vedhæfter vi de målgruppeoplysninger, du vælger, direkte til besvarelserne for at spare tid.
Sådan analyserer du dine resultater:
Du kan eksportere dine spørgeundersøgelsesdata til dit foretrukne format.
Sådan deaktiverer du din BambooHR-konto:
Når først du har deaktiveret din BambooHR-konto, kan du ikke oprette nye e-mailindsamlere eller redigere eksisterende med medarbejderattributter.
Sådan aktiverer du din BambooHR-konto:
Når du aktiverer din konto igen, gendannes alle dine konfigurationer, så du kan genoptage synkronisering med BambooHR.
Hvis du sletter din BambooHR-konto, mister du forbindelsen og alle gemte indstillinger. Da denne handling ikke kan fortrydes, vil en oprettelse af forbindelsen senere kræve, at du logger på igen. Når du sletter, bliver brugerdefinerede præferencer også fjernet, som f.eks. delingsindstillinger og valg af attributter, så du skal konfigurere dem igen.
Sådan sletter du din BambooHR-forbindelse:
Dine medarbejderdata forbliver sikre og administreres direkte i BambooHR. Dine data synkroniseres hvert døgn, og ændringer, du foretager i BambooHR, bliver ikke med det samme afspejlet på din SurveyMonkey-konto.
Hvis du vil anmode om sletning eller eksport af medarbejderdata, der er gemt i integrationens adressebog (som f.eks. opfyldelse af en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger eller datarettigheder), skal du kontakte kundesupport.
Du kan læse mere om dataadministration og beskyttelse af personlige oplysninger i vores artikel om rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i Hjælp.