SurveyMonkey

ENTERPRISE ÖZELLİĞİ: İlgileniyorsanız satış departmanıile iletişime geçin. Halihazırda bir Enterprise hesabınız varsa, Müşteri Başarı Yöneticinizle iletişime geçin.

Yeni Ana Sayfa Beta: Yeni ana sayfa deneyimini görüyor ve bir anket paylaşmak istiyorsanız Gösterge Panosu ve Anketlerim'e erişmek için Yeni Ana Sayfa düğmesini tıklayın.

Çalışma grupları, anket projelerinde birlikte çalışmak için ortak bir amaca sahip ekip üyelerinin düzenlenmesine yardımcı olur.

Birincil Yöneticiler ve Yöneticiler, ekibinizdeki bir grup kişi ile hızlı ve kolay bir şekilde anket paylaşmak için çalışma grupları oluşturabilir. Ayrıca her ekip üyesinin anketlere doğru erişim seviyesine sahip olması için üyeleri yönetebilir, görevler atayabilir ve anket sahibi durumunu değiştirebilirsiniz. Tam Erişim Lisanslı Kullanıcıların çalışma grupları oluşturmasına ve bunları sahiplenmesine ve yönetmesine olanak tanımak için Müşteri Başarı Yöneticiniz ile iletişim kurabilirsiniz.

Çalışma Grupları ile Birimler arasındaki fark nedir? Çalışma grupları, anket projelerinde işbirliği yapan ekip üyelerinin düzenlenmesine yardımcı olurken, Birimler, büyük ekiplerin idari yönetimine yardımcı olur.

Kullanıcının çalışma grupları listesini, bu gruplarda kaç kişi olduğunu, kaç anket olduğunu ve çalışma grubunun genel mi yoksa özel mi olduğunu gösteren görüntü. Ayrıca bir arama çubuğu, yeni bir çalışma grubu oluşturmak için iki sekme (Tüm çalışma grupları, Çalışma gruplarım) ve bir düğme bulunur.

Yeni çalışma grubu oluşturmak için:

  1. Ana gezinme alanından Ekibim öğesini seçin.
  2. Çalışma Grupları öğesini seçin.
  3. Yeni Çalışma Grubu öğesini tıklayın.
  4. Çalışma Grubunun adını ve Amacı yazın. Çalışma Grubu Oluştur öğesini tıklayın.
  5. Çalışma grubuna üye eklemek için Üyeler sekmesinden arama yapın veya sekmeyi tıklayın. Ekip üyelerini ada, e-postaya veya göreve göre arayabilirsiniz.
  6. Çalışma grubunun tüm üyeleri ile paylaşmak istediğiniz anketleri Anketler sekmesinden ekleyin.
  7. Ayarlar sekmesinden, çalışma grubunu Genel veya Özel olarak seçin. Genel çalışma gruplarını tüm ekibiniz, özel çalışma gruplarını ise yalnızca ekibinizin üyeleri görebilir.

Bir çalışma grubuna bir ekip üyesi eklendiğinde, bu üyeye varsayılan görev atanır. Varsayılan görevi ve bireysel üye görevlerini güncellemek için Üyeleri Yönetin.

Anketin nasıl paylaşılacağını gösteren görüntü. Aşağıda ekip üyelerini veya adresleri ve kullanıcıların ve çalışma gruplarının bir listesini yazmak için bir kutu bulunur.

Tüm ekip üyeleriyle paylaşmak için bir çalışma grubuna anketler ekleyin. Bir çalışma grubu oluştururken anket ekleyebilir veya doğrudan Anketlerim sayfasından anket paylaşabilirsiniz.

Kullanıcının çalışma grubundaki görevi, kullanıcının, çalışma grubunun paylaşılan anketlerini görüntüleyip görüntüleyemeyeceğini, bunları düzenleyip düzenleyemeyeceğini ve bunlara erişip erişemeyeceğini belirler. Bu görevler, yalnızca çalışma grubu içinde geçerlidir ve kullanıcının Enterprise lisansı, hangi göreve sahip olabileceğini belirler.

Çalışma Grubu GöreviÜye İzinleri
Tam ErişimAnketi Tasarla, Yanıt Topla ve Analiz Et bölümlerindeki herhangi bir şeyi görüntüleme, oluşturma, düzenleme veya silmeye yönelik tam izinler.
DüzenleyiciAnketi Tasarla bölümüne yönelik tam izinler. Yanıt Topla ve Analiz Et bölümlerine yönelik sınırlı izinler.
ToplayıcıYanıt Topla bölümüne yönelik Tam Erişim. Anketi Tasarla bölümüne yönelik sınırlı izinler ve Analiz Et bölümüne yönelik yalnızca görüntülenebilir erişimi.
Analizci

Analiz Et bölümüne yönelik tam izinler. Anket tasarımını ve toplayıcı listesini görüntülemeye yönelik sınırlı izinler.

Birlikte çalıştığınız kişiler, anket sahibi veya Tam Erişim veya Analizci izinlerine sahip tüm kişiler tarafından oluşturulan tüm kuralları, özel grafikleri, paylaşılan veri sayfalarını, dışa aktarımları veya metin analizi özelliklerini görür. Diğerlerinin değişikliklerini görmek için Sonuçları Analiz Et sayfasını yenilemeniz gerekir.

GörüntüleyiciKişiler; Anketi Tasarla, Yanıt Topla ve Analiz bölümlerini görüntüleyebilir, ancak düzenleyemez, anketleri çalışma grubu ile paylaşamaz ve bunlara ilişkin değişiklik yapamaz. Bu, Katılımcı Lisanslı bir Kullanıcının çalışma gruplarında sahip olabileceği tek görevdir.
Çalışma gruplarına eklemek üzere üyelerin nerede arandığını gösteren görüntü. Üç sekme (üyeler, anketler, ayarlar), bir arama çubuğu, bir üye listesi ve bir üye ekleme düğmesi bulunur.

Üyeler sekmesinde her çalışma grubu üyesinin adı, e-postası ve görevi görüntülenir. Buradan ayrıca çalışma grubuna üye ekleyebilir, görevleri yeniden atayabilir, üyeleri kaldırabilir veya ekibin genel çalışma grubuna katılma taleplerini inceleyebilirsiniz.

İPUCU! Son 30 günün Çalışma grubu mesajlarını görmek için Bildirim Merkezi'ne göz atın.

  • Üyenin görevini yeniden atama
  • Üyeyi kaldırın
  • Varsayılan görevi yeniden atama
  • Bir çalışma grubuna katılma talebini inceleyin

Çalışma grubu sahibi, Birincil Yönetici veya Yönetici, herhangi bir üyeyi, çalışma grubunun sahibi yapabilir veya mevcut sahibin sahiplik durumunu kaldırabilir. Sahipler, kendi sahiplik durumlarını kaldıramaz.

Sahiplik durumunu güncellemek için:

  1. Üstteki gezinme panelinden Ekibim öğesini seçin.
  2. Çalışma Grupları öğesini seçin.
  3. Üyeler sekmesinden güncellemek istediğiniz üyenin sağ tarafında bulunan üç nokta (...) öğesini tıklayın. Bu kişiyi çalışma grubunun sahibi yap veya Sahiplik durumunu kaldır öğesini seçin.

Bir çalışma grubuna artık gereksinim duyulmuyorsa, çalışma grubunu silin. Bir çalışma grubu silindiğinde, üyeye ait olmadığı veya anket çalışma grubundan bağımsız olarak paylaşılmadığı sürece paylaşılan anketler artık kullanılamaz.

Bir çalışma grubunu silmek için:

  1. Üstteki gezinme panelinden Ekibim öğesini seçin.
  2. Çalışma Grupları öğesini seçin.
  3. Silmek istediğiniz çalışma grubunu bulun ve o çalışma grubunun sağındaki üç nokta (...) öğesini tıklayın.
  4. Sil öğesini seçin.

Ekipteki herkes, dahil olduğu çalışma gruplarını Çalışma Gruplarım sekmesinden görebilir veya Tüm Çalışma Grupları sekmesinden tüm ekibin genel çalışma gruplarını görüntüleyebilir. Ana gezinme alanındaki Ekibim öğesini tıklayıp, Çalışma Grupları öğesini seçmeniz yeterlidir.

Genel bir çalışma grubuna katılmak istiyorsanız, Katılmayı talep edebilirsiniz. Böylece, çalışma grubu sahibine incelemesi için bir e-posta bildirimi gönderilir.