SurveyMonkey

QR Kodu Toplayıcı

Ücretli özellik
Bu özelliğin abonelik paketinize dahil olup olmadığını görmek için oturum açın.

QR kodu, anketinizi açmak ve yanıtlamak için akıllı telefon ile taranabilen 2 boyutlu bir barkoddur. Genellikle broşür, poster ve makbuz gibi basılı ortamlarda kullanılır.

Anket sahipleri veya Tam Erişim izinlerine sahip kişiler, Web Bağlantısı toplayıcısı oluştururken anket için QR kodu indirebilir.

QR kodunuzu indirmek için:

  1. Bir Web Bağlantısı toplayıcısı oluşturun.
  2. İsteğe Bağlı: URL sonunuzu özeleştirin. İndirdiğiniz QR kodu, dosya adındaki URL sonunu içerir. Bu nedenle URL sonunu değiştirmek, doğru anket ve toplayıcı ile eşleştirme yapmanızı kolaylaştırır.
  3. Anket bağlantısının altındaki QR KODU İNDİR düğmesini tıklayın. QR kodu, QR code_ your-weblink-ending.png dosya adıyla bilgisayarınıza indirilir. QR kodu, maksimum genişlik ve yüksekliğe (256x256) kadar indirilir.

İPUCU! İsterseniz, üçüncü şahıslara ait bir uygulamayı kullanarak, genişliği ve yüksekliği yeniden boyutlandırabilir veya QR kodunuzun çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz.

Seçtiğiniz toplayıcı seçenekleri hem anket bağlantısını hem de QR kodunu etkiler. Bu nedenle, anket yanıtlama deneyimi her iki yerde de aynı olacaktır.

Yanıt toplamak için hem URL hem de QR kodu gönderirseniz, sonuçlarınızı yalnızca QR koduna göre filtrelemeniz mümkün olmayacaktır. Sonuçlarınızı yalnızca tüm toplayıcıya göre filtreleyebilirsiniz.

Yalnızca QR kodu ile filtreleme yapmak istiyorsanız, yalnızca QR kodunu paylaşmalı, URL’yi paylaşmamalısınız. Ardından toplayıcıya göre filtreleyebilirsiniz.

Akıllı telefonunuzla veya tabletinizle SurveyMonkey QR kodunu taradığınızda, anket cihaz üzerinde açılır ve insanlar anketinizi yanıtlayabilir. Bazı telefonlarda QR kodu okuyucu halihazırda bulunur; veya QR kodu okuma uygulamasını cihazınıza indirebilirsiniz.