SurveyMonkey

SurveyMonkey Hesabınızı ve Verilerinizi Koruma

Veri gizliliğini ve güvenliğini ciddiye alıyoruz; bu nedenle, hesapların paylaşılması Kullanım Koşullarımıza aykırıdır.

Her SurveyMonkey hesabı bir kişi içindir. Oturum açma ayrıntılarını paylaşmak, hesabınızı olası ihlal riskine atar. Hesap sahibi olarak, yalnızca kendi kişisel bilgilerinizi korumakla kalmaz, müşteri iletişim bilgileri, özel araştırma, korunan sağlık bilgileri veya çalışan verileri gibi topladığınız tüm verilerden de sorumlu olursunuz.

Birlikte çalıştığınız herkes, kendi kullanıcı adı ve parolasını içeren kendi hesabına sahip olmalıdır. SurveyMonkey hesabınızın türü ne olursa olsun, diğer kişilerle anketler üzerinde çalışabilmeniz için bazı harika yöntemlere sahibiz.

Parolanızı bilen tek kişi siz olmalısınız. Hesabınıza başkasının eriştiğinden şüpheleniyorsanız, hemen parolanızı değiştirin.

İyi bir parola 8'den fazla karakter içerir ve sayılar, büyük ve küçük harfler ve özel karakterlerden oluşur. Parola ne kadar uzun olursa o kadar iyidir. Parolanın kullanılacağı web sitesini tanımlayan adlar, doğum günleri, sık kullanılan tarihler ve kolay anlaşılır sözcükler veya ifadeler kullanmaktan kaçının.

Karmaşık ve akılda kalan parola oluşturmanın akıllıca bir yolu ise, hatırlamayı kolaylaştıran ipuçlarıdır. —Bir cümleyi ezberleyerek, parolanız için her kelimenin ilk harfini kullanabilirsiniz. Örneğin haftada üç kere parkta spor yapmayıseviyorsanız, parolanız RitP3XaW olabilir!

Kullandığınız tüm web siteleri, uygulamalar ve çevrimiçi hizmetler için aynı parolayı kullanmaktan kaçının. Tüm parolalarınızı hatırlamak zor olduğu ve asla bir yere yazmamanız gerektiği için, tüm parolalarınızı güvenli bir şekilde yönetmek için bir parola yöneticisi kullanmayı düşünün.

Bu bölümdeki ipuçları, e-posta parolanız için de faydalıdır. Biri e-posta hesabınıza (Gmail, Yahoo! veya Outlook gibi) erişirse, e-posta parolanızı sıfırlayabilir ve SurveyMonkey gibi diğer çevrimiçi hesaplara erişim sağlayabilir.

SurveyMonkey hesabınızın güvenli olduğundan emin olmak için, kayıtlı e-posta adresini değiştirebilirsiniz. E-posta hesabınıza erişimi olan tek kişi siz olmalısınız. SurveyMonkey hesabınız için bilgi@, admin@ veya satis@sirketiniz.com gibi genel, görev tabanlı veya liste sunucusuyla yönetilen e-posta adresleri kullanmaktan kaçınmanız gerekir.

Sonuçlarınızı başkalarıyla paylaşmak için salt okunur paylaşılan veri sayfası oluşturduğunuzda, erişimi yalnızca parolayı bilenlerle sınırlamak için sayfaya parola koruması koyabilirsiniz.

Ekip abonelik paketine sahipseniz, başkalarının Anket Tasarımı, Yanıt Topla veya Sonuçları Analiz Et bölümlerine erişmesi için anketleri paylaşabilir ve her kişi için uygun izinleri ayarlayabilirsiniz. Kütüphaneyi görüntüler ve anket şablonları gibi marka varlıklarını güvenli bir şekilde depolamak ve ekibinizdeki herkesle paylaşmak için de kullanabilirsiniz.

Kuruluşunuzda SurveyMonkey kullanan birden fazla kişi varsa, birinin şirketten ayrılması durumunda kuruluşunuzun veri mülkiyetini korumasını sağlamak için bir ekip oluşturun.

HIPAA etkin bir hesaba sahip, kapsam dahilindeki bir tüzel kişi iseniz, Korunan Sağlık Bilgilerine ilişkin verileri güvenli şekilde kullandığınızdan emin olmak için HIPAA Güvenlik İpuçlarımızı inceleyin.