SurveyMonkey

KURUMSAL ÖZELLİK: Aşağıda listelenen özellikler ücretli özelliklerdir. Bazı özellikler yalnızca bazı ücretli abonelik paketlerinde mevcuttur. Kendi abonelik paketinizde neler olduğuna bakın.

İnternet bağlantısı olmadan yanıt toplamak için çevrimdışı modu ve SurveyMonkey Anywhere uygulamasını kullanın ve İnternet erişiminiz olduğunda, yanıtları SurveyMonkey'e geri yükleyin.

Avrupa Veri Merkezimizde depolanan verileriniz varsa, bu özellik kullanılamaz. Hesap Bilgilerinizi kontrol ederek bunun sizin için geçerli olup olmadığını görebilirsiniz.

Çevrimdışı mod, İnternet bağlantınız olmadığında, SurveyMonkey Anywhere uygulamasında yanıt toplamanızı sağlar.

✅ SurveyMonkey'de anketinizi oluşturun ve ekibinizle paylaşın

✅ SurveyMonkey'de Kiosk Anketi Toplayıcısı Oluşturun

✅ SurveyMonkey Anywhere uygulamasında yanıt toplayın*

✅ Yanıtlarınızı uygulamadan SurveyMonkey'e yükleyin

✅ SurveyMonkey’de anketinize ve toplayıcınıza erişin veya sonuçlarınızı analiz edin

* Bazı çevrimdışı mod işlevleri yalnızca Tam erişim lisanslarında mevcuttur. Enterprise Ekip Lisansları, Görevler ve İzinler hakkında bilgi edinin

Çevrimdışı modu kullanarak yanıt toplamak için önce yeni bir anket oluşturmanız gerekir. Anketinizde herhangi bir uyumsuz özellik kullanılıyorsa, ilerlemeden önce bu özellikleri kaldırmanız istenir.

Anketi paylaşmak için  çevrimdışı modun açık olduğu bir Enterprise hesabında oturum açmış olmanız gerekir. Daha sonra cihaz yerlerinizi, yanıtları toplayacak olan herhangi bir Tam Erişim Lisansına kaydedebilirsiniz. Bu, anketi SurveyMonkey Anywhere uygulamasında indirmelerine olanak tanır.

İPUCU !Anketleri Standart lisanslarla veya ekibiniz dışındaki kişilerle de paylaşabilirsiniz; onlar anketi yalnızca çevrimiçi ortamda yapabilirler.

  • Uyumsuz Özellikler

Çevrimdışı modu açmak için önce bir Kiosk Anketi Toplayıcısı oluşturmanız ve çevrimdışı çalışacağından emin olmak için anketinizi doğrulamanız gerekir.

Bir Kiosk Anketi toplayıcısı oluşturmak için:

  1. Anketinizin Yanıt Topla bölümüne gidin.
  2. Bir Kiosk Anketi toplayıcısı oluşturun.
  3. Çevrimdışı modu açmak için Anketi doğrula öğesini tıklayın. Anketinizde uyumsuz özellikler kullanılıyorsa, devam etmeden önce bu özellikleri kaldırmanız istenir.
  4. SurveyMonkey Anywhere uygulamasının indirme bağlantısını, ekibinizdeki herkese tek seferlik bir kısa mesaj ile göndermek için İndirme bağlantısı metni gönder öğesini tıklayın.

Çevrimdışı mod açıldığında, anketiniz kilitlenir ve üzerinde düzenleme yapamazsınız. Anketinizi düzenlemek için çevrimdışı modu kapatmanız gerekir.

SurveyMonkey Anywhere uygulamasında oturum açtıktan sonra, İnternet bağlantısı olmadan çevrimdışı kullanmak ve yanıt toplamak için anketi indirebilir, yanıtları yönetebilir ve İnternet erişiminiz olduğunda bunları SurveyMonkey'e geri yükleyebilirsiniz.

  • Yanıtları Toplama
  • Yanıtları Yönetme
  • Yanıtları Yükleme

Çevrimdışı modu kapatmak için, açık olan tüm Kiosk Anketi toplayıcılarını kapatmanız gerekir.

Bir toplayıcıyı kapatmak için:

  1. Anketinizin Yanıt Topla bölümüne gidin.
  2. Açık bir Kiosk Anketi toplayıcısının yanındaki üç noktayı (...) tıklayın ve Toplayıcıyı kapat öğesini seçin.
  3. Kapatmak Üzere İşaretle veya Hemen Kapat öğesini seçin.
  4. Onayla öğesini tıklatın.

Kapatmak Üzere İşaretle seçeneğini işaretlediğinizde, anketi SurveyMonkey Anywhere uygulamasına indiren herkesin yanıtlarını SurveyMonkey'e yüklemesi istenir. Tüm yanıtlar yüklendikten sonra toplayıcı otomatik olarak kapanır.

Hemen Kapat öğesini seçtiğinizde, toplayıcınız anında kapanır ve uygulamada anketi yanıtlayan herkesin işlemi yarıda kesilebilir ve bu kişiler yanıtlarını tamamlayamayabilir. SurveyMonkey'e önceden yüklenmemiş tüm yanıtlar kalıcı olarak silinir.

Çevrimdışı mod açıldığında, anketi çevrimdışı toplama için indiren cihaz sayısını toplayıcı sayfasında görebilirsiniz. Cihaz sayısının yanındaki Tümünü Göster öğesi tıklandığında şunlar gösterilir:

  • Cihaz adı
  • Hesap sahibinin e-posta adresi
  • Anketin cihaza indirildiği tarih

Birincil Yöneticiler ve Yöneticiler, Ekiplerim aşağı açılır menüsündeki Çevrimdışı Cihazlar sayfasından kullanılabilir tüm cihaz yerlerini ve tüm anketlerdeki etkin cihazların listesini görebilir. Çevrimdışı özelliği olan bir cihazı kaldırmak ve bir cihaz yeri için yer açmak üzere cihazın yanındaki - simgesini tıklayın.