SurveyMonkey

Bir anketi çevrimiçi ortamda yanıtlamak için anket bağlantısına veya URL adresine ihtiyacınız vardır. Anketi oluşturan kişiye veya anketi yanıtlamanızı isteyen kişiye başvurun. Sitemizde çok sayıda anket bulunması ve gizlilik nedeniyle bir ankete erişiminizi sağlayamıyoruz.

Bağlantınız doğru olduğu halde ankete hala erişemiyorsanız, anket bağlantısının neden çalışmadığına ilişkin daha fazla bilgi alın.

Bir Contribute anketini yanıtlamak için Contribute hesabınızda oturum açmanız gerekir.

Yeni Ana Sayfa Beta: Yeni ana sayfa deneyimini görüyorsanız durum biraz farklı olabilir, ancak denemenizi tavsiye ederiz. Aradığınız özellikleri bulamazsanız, Yeni Ana Sayfa düğmesini tıklayarak Kontrol Paneli ve Anketlerim bölümlerine erişebilirsiniz.

Oluşturduğunuz bir anketi bulmak için oturum açın ve Anketlerim sayfasına veya yeni Ana sayfaya gidin. Anketinizi adıyla aramak için arama çubuğunu kullanın. Yeni Ana sayfada Pazar Araştırması Çözümleri anketleri yoktur, bu nedenle Anketlerime erişmek için Yeni Ana Sayfa düğmesini tıklayabilirsiniz.

Anketi göremezseniz, doğru hesapta oturum açtığınızdan emin olun. Aynı e-posta adresiyle birden fazla hesabınız olabilir. E-posta adresinizle ilişkili tüm kullanıcı adlarının listesini Parolamı Unuttum sayfasından gönderebiliriz.

Sizinle anket paylaşıldığında, bu anketi Anketlerim sayfasında bulabilirsiniz. Anketler son değiştirilme tarihine göre sıralanır. Bu nedenle anketiniz ilk sayfada görünmeyebilir. Anket listenizi filtrelemek ve aradığınız anketi bulmak üzere paylaşılan anketler için otomatik klasörleri kullanabilirsiniz.

Sizinle paylaşılan bir anketi bulamıyorsanız, anketin sahibi, ankete erişiminizi kaldırmış olabilir. Bu durumda, anketi ilk olarak sizinle paylaşan kişi ile iletişime geçerek, anketi sizinle tekrar paylaşmasını istemeniz gerekir.