SurveyMonkey

Aboneliğiniz için otomatik olarak ücret alınması yerine e-posta ile bir fatura almak istiyorsanız, faturayla ödeme yapabilirsiniz. Fatura yalnızca yıllık abonelik paketlerinde kullanılabilir. Çalışma şekli şöyledir:

  • Kaydolduktan sonra size ve fatura ilgilinize e-posta ile fatura gönderilir. Yenileme zamanı geldiğinde, ödenmesi gereken son fatura size yenileme tarihinizden 45 gün önce gönderilir.
  • Kullanabileceğiniz ödeme yöntemleri ve ilgili özel talimatlar fatura üzerinde belirtilir.
  • Faturayı banka kartı veya kredi kartı ile ödüyorsanız, "varsayılan ödeme yöntemi yap" kutusunu işaretlemediğinizden emin olun. Aksi halde otomatik ödeme yöntemine geçmiş olursunuz!
  • Faturaları e-posta ile almak için otomatik yenileme özelliğini açık bırakmanız gerekir. Bu işlem, size otomatik ücretlendirme yapacağımız anlamına gelmez! Yalnızca e-postayı otomatik olarak oluşturup size e-posta ile göndereceğimiz anlamına gelir. Otomatik yenileme özelliğini kapattığınızda, fatura oluşturulmaz ve hesabınız, yenileme tarihinde alt pakete düşürülür.
  • Yenileme tarihine kadar ödeme yaptığınız sürece sorun yaşamazsınız! Ödemeniz bize biraz geç ulaşırsa endişelenmeyin. Hesabınıza, anketlerinize veya verilerinize olan erişiminizi hemen kaybetmezsiniz. Size kısa bir ek süre sağlanır. Ancak ödemeniz ulaşana kadar sonuçlarınızı indiremeyebilirsiniz. Bir süre geçmesine rağmen ödemeniz bize ulaşmazsa, hesabınız ücretsiz abonelik paketine düşürülür, ancak istediğiniz zaman yeniden hesabınızı yükseltebilirsiniz.

Ücretli bir abonelik paketine kaydolduğunuzda seçebileceğiniz ödeme yöntemleri, fatura ülkenizi seçtikten sonra SurveyMonkey ödeme sayfasında görüntülenir. Ödeme sayfasından Fatura öğesini seçin, aboneliğinizi onaylayın ve İşlem Geçmişinize giderek Faturayı Öde öğesini tıklayın. Ödemeniz işleme alındığında ücretli özellikleri kullanabilirsiniz.

Halihazırda ücretli bir abonelik paketiniz varsa, kartınızdan otomatik olarak ücretlendirildiğiniz ödeme yöntemini değiştirerek, e-posta ile fatura alma yöntemine geçebilirsiniz! Yıllık bir abonelik paketiniz olduğu sürece hesabınızı güncelleyebiliriz.

Faturaya geçiş yapmak için:

  1. Fatura Detayları sayfasındaki fatura e-posta adresinin, posta adresinin, fatura ilgilisi adının, telefon numarasının, satın alma emri numarasının ve ödeme yönteminize ilişkin tüm bilgilerinizin güncel olduğundan emin olun.
  2. Faturaya geçiş yapmak istediğinizi bildirmek için bize ulaşın. Bu makalenin başındaki bilgileri okuyarak faturalama sürecinin nasıl işlediğini anladığınızdan emin olun.
  3. Hepsi bu! Bir sonraki yenileme tarihinizde ödemesini yapacağınız bir fatura size gönderilecektir. Hesabınızdaki otomatik yenileme özelliğinin açık olması gerektiğini unutmayın. Böylelikle faturanız bir sonraki yenileme tarihinizden 45 gün önce size ulaşacaktır. Otomatik yenileme, otomatik ücretlendirme anlamına gelmez! Yalnızca zamanı geldiğinde manuel olarak ödemesini yapabileceğiniz bir faturanın size e-posta yoluyla otomatik olarak gönderileceği anlamına gelir.