SurveyMonkey

Toplayıcı ayarlarını, belirli bir tarih ve saatte toplayıcının otomatik olarak kapatılacağı (yanıt toplamayı durduracağı) şekilde düzenleyebilirsiniz. Birden çok toplayıcınız varsa, her toplayıcı için Kesim Tarihi ve Saatini ayrı ayrı ayarlamanız gerekir.

Bir Kesim Tarihi ve Saati ayarlamak için:

  1. Anketinizin Yanıt Topla bölümüne gidin.
  2. Toplayıcının adını tıklayın ve toplayıcı seçeneklerine erişin. Gelişmiş seçenekleri göster seçeneğini tıklamanız gerekebilir.
  3. Kesim Tarihi ve Saati özelliğini açın.
  4. İlerideki bir tarih ve saati seçin.
  5. "Anket kapalı" mesajını düzenle öğesini tıklayın. Bu tarih ve saat geçince, ankete erişmeye çalışan herkes, bu kapalı mesajı görür.

Facebook Messenger toplayıcısı kullanıyorsanız, anket kapalı mesajını düzenleyemezsiniz.

İPUCU! Toplayıcılar, anketinizi gönderme yollarıdır. Her toplayıcı türü birbirinden farklıdır, bu nedenle kurulumlarını yaparken aralarından seçim yapabileceğiniz farklı seçeneklere sahiptir. Kullandığınız toplayıcı türünde bu seçeneği görmüyorsanız bu sayfadaki bilgileri inceleyin ve söz konusu toplayıcı türüne ilişkin yardım makalesini mutlaka okuyun.

Hem Yanıt Sınırları hem de Kesim Tarihi ve Saati ayarını kullanıyorsanız, ilk önce hangisine ulaşılırsa o ayar toplayıcıyı kapatır.