SurveyMonkey

Standart Aylık, tüm yılın ücretini tek seferde ödemek istemeyenler için ideal bir abonelik paketidir. Ayrıca atlama mantığı, özel raporlar ve dışa aktarımlar gibi ücretli özellikler de sunar. Aylık abonelik paketinizi görüntüleyin→

Kaydolduğunuz zaman Özel bölümündeki ödeme sayfasından abonelik ve fatura sıklığınızı (1 veya 12 ayda bir) seçebilirsiniz. Bir sonraki ay (veya 2, 3 veya 6 ay) için ücretlendirilmek istemiyorsanız, yenileme tarihinizden önce 1 otomatik yenileme özelliğini anladığınızdan emin olun!

Şu anda diğer abonelik paketlerimize yönelik aylık seçenek bulunmamaktadır.

Standart Aylık paket ile tüm anketlerdeki yanıtlar her ay toplanır ve sayılır. Sınırı aşarsanız, yanıt başına ek bir ücret alınır. Daha fazla bilgi için Hesap Yanıt Sınırları bölümüne bakın.

Aylık bir abonelik paketinde ekip oluşturmak mümkün değildir. Ekipler, yalnızca ücretli yıllık abonelik paketlerinde bulunur.

Aylık abonelik paketinden yıllık pakete geçmek isterseniz, Abonelik Paketleri ve Fiyatlandırma sayfamızdan yıllık bir abonelik paketi seçebilirsiniz. Aylık abonelik paketinde ücreti ödenmiş süreniz kalırsa, bu ücret yıllık abonelik planınızın maliyetinden düşürülür. Bu tutarın toplam maliyetinizden düşürüldüğünü yükseltme ödeme sayfasından görebilirsiniz.

*SurveyMonkey Audience yanıtları ayrı olarak satılır.