SurveyMonkey

Çalışan Bağlılığı Anket Şablonları

Çalışan Bağlılığı şablonu, İK uzmanlarına çalışan deneyiminin her yönüne (bağlılık, menfaatler, kariyer gelişimi, ilişki yönetimi, tazminat ve iş ortamı) ilişkin görüşler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Şablon, çalışan bağlılığı ve memnuniyetini kolaylıkla değerlendirmenizi, başarıları tespit etmenizi ve gelişim alanlarını belirlemenizi mümkün kılan 40 adet Likert ölçeği sorusunu içerir.

  • Şablon Kullanma
  • Sonuçlarınızı Analiz Etme

StandOut Bağlılık Testi şablonu, 13 Mart 2017 tarihinde kullanımdan kaldırılmıştır. Bu şablonu kullanarak bir anket gönderdiyseniz:

  • Göndermeye devam edebilir veya kopyasını oluşturabilirsiniz. Anketiniz bozulmaz ve anket sorularınız çalışan bağlılığını ölçmeye devam edebilir!
  • Ankete aldığınız tüm yanıtlar sonuçlar bölümünde güvendedir. Ancak 28 Nisan 2017 itibariyle, bu şablon için oluşturulan Global Bağlılık Endeksi (GEI) puanı, Tam Bağlılık Oranı veya StandOut GEI kıstas verileri gibi özel grafikleri ve veri noktalarını göremeyeceksiniz. Merak etmeyin; pasta, halka ve çubuk grafikleri gibi standart seçeneklerimizi kullanarak grafiklerinizi özelleştirmeye devam edebilirsiniz.

İnsan Kaynakları kategorisindeki anket şablonlarına göz atarak daha fazla çalışan anketi bulabilirsiniz.

Örneğin, E-posta Daveti ile gönderebileceğiniz veya değerlendirilen her çalışan için bir Web Bağlantısı oluşturabileceğiniz 360 Derece Çalışan Değerlendirmesi anketi bulunur. Sonuçları çalışana göre görüntülemek için, sonuçları e-posta adresine veya toplayıcıya göre filtreleyebilirsiniz.