SurveyMonkey

Uzun bir soru listesini düzenleyip ayırmak için anketinizde birden çok sayfa kullanın. Böylece yanıtlayanlarınızın anketi yanıtlaması kolaylaşır; yanıtlayanlar ilerlediklerini hisseder ve bir sonraki sayfaya her geçişlerinde kısmi yanıtları kaydedilir.

Anketinizdeki herhangi bir sayfanın altındaki + Yeni Sayfa öğesini tıklayarak bu noktaya yeni bir sayfa ekleyebilirsiniz.

Veya kenar çubuğunun OLUŞTURUCU bölümünde yeni bir sayfa ekleyebilir veya mevcut bir sayfayı bölebilirsiniz:

ÖğeAçıklama
Giriş SayfasıAnketin başına bir giriş sayfası ekler.
Yeni SayfaAnketinizde yeni bir sayfa oluşturur. Sayfayı anketin sonuna eklemek için tıklayabilir veya sayfayı anketteki başka bir sayfanın ardına sürükleyip bırakabilirsiniz.
Sayfa SonuMevcut bir sayfayı ikiye böler. Sayfa sonunu iki sorunun arasına sürükleyip bırakın. Sayfa sonunu geri alamazsınız. Geri almak için sayfayı silin ve içindeki tüm soruları yukarıdaki veya aşağıdaki sayfaya taşıyın.

Herhangi bir sayfanın üst kısmında bulunan Diğer Eylemler menüsünü tıkladığınızda aşağıdaki seçenekler görüntülenir:

İşlemAçıklama
Sayfayı kopyalayınSayfayı yineleyin ve ankette nereye yerleştireceğinizi seçin. Sayfadaki tüm sorular, kopyalanan sürüme eklenir; ancak (Rastgele Sayfa Sıralama anketteki tüm sorulara uygulanmamışsa) Sayfa Atlama Mantığı veya Rastgele Sayfa Sıralama gibi mantıklar kopyalanan sürüme aktarılmaz.
Sayfayı taşıyınSayfayı ankette başka bir konuma taşıyın. Sayfa Atlama Mantığı ve Rastgele Sayfa Sıralama, sayfaya uygulanmış olarak kalır; bu nedenle anketi yanıtlayanlara göndermeden önce mantık yollarını mutlaka etraflıca test edin.
Sayfa bilgilerini düzenleyinSayfa başlığını ve sayfa açıklamasını düzenleyin.
Sayfayı silinSayfayı anketinizden kaldırır. İçindeki tüm soruları silmeyi veya önceki ya da sonraki sayfaya taşımayı seçebilirsiniz.

Sayfa başlığı veya açıklaması eklemek için anket tasarımızdaki herhangi bir sayfanın hemen üstündeki + Sayfa Başlığı öğesini tıklayın.

Kenar çubuğunun SEÇENEKLER bölümünden sayfa başlıklarını göstermeyi veya gizlemeyi seçebilirsiniz.

Kenar çubuğunun SEÇENEKLER bölümünden sayfa numaralarını göstermeyi veya gizlemeyi seçebilirsiniz.

Sayfa Atlama Mantığı, Rastgele Soru Sıralama veya Rastgele Sayfa Sıralama özelliklerini uygulamak için sayfanın üstündeki Sayfa Mantığı düğmesini tıklayın.