Enterprise-functie: de enquête voor het volgen van COVID-19-symptomen is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten (VS). Neem contact op met de afdeling Verkoop (alleen in het Engels) als u geïnteresseerd bent. Als u al een Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

De enquête COVID-19 - Symptomen volgen en risicobeoordeling is een hulpmiddel om werknemers te helpen veilig terug te keren op het werk. Ga aan de slag met een sjabloon met essentiële vragen die helpen bepalen of deelnemers moeten komen werken. Op basis van hun antwoorden worden deelnemers ingedeeld in groepen. U kunt een aangepast bericht instellen om ze te adviseren over hun volgende stappen. We hebben onze HIPAA-beveiligingsfuncties ingeschakeld voor alle SurveyMonkey-accounts die de enquête COVID-19 - Symptomen volgen en risicobeoordeling gekocht hebben.

Begin met het instellen van de enquête in de sectie Enquête ontwerpen. Hier bekijkt u de vragen en voegt u het aangepaste bericht toe met de volgende stappen die mensen moeten zetten nadat ze hun antwoord hebben ingediend.

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik op Enquête maken.
  3. Kies Van start gaan met een sjabloon.
  4. Kies de sjabloon COVID-19 - Symptomen volgen en risicobeoordeling.

Zodra u de basissjabloon hebt, kunt u vragen aanpassen of nieuwe vragen toevoegen. U kunt bestaande vragen aanpassen door op Bewerken te klikken op de vraag die u wilt wijzigen.

Het is niet mogelijk om logica voor overslaan te gebruiken bij deze sjabloon. In plaats daarvan beoordelen we vragen (vergelijkbaar met quizzen) en laten we mensen weten wat de volgende stappen zijn op basis van hun antwoorden. Aan elke vraag in de sjabloon zijn puntwaarden toegewezen. Het totale aantal punten bepaalt de scoregroep van de persoon. Elke scoregroep krijgt aan het einde van de enquête een ander bericht te zien.

In de sjabloon staan de punten voor elke vraag, maar u kunt de punten bewerken op basis van de behoeften van uw organisatie. Punten worden toegewezen op basis van hoe mensen elke vraag beantwoorden. In de standaardsjabloon worden mensen die bijvoorbeeld Ja antwoorden op 'Heeft u symptomen van COVID gehad?' of 'Hebt u contact gehad met iemand bij wie COVID is vastgesteld?' in de Stopgroep ingedeeld. Personen die deze vragen met Nee beantwoorden, worden in de Startgroep geplaatst. Als u niets wijzigt, worden deze standaardpuntwaarden toegepast.

• Punten toewijzen aan nieuwe vragen

Tip: zodra u de sjabloon hebt geopend, wordt de Genie-assistent weergegeven om u door het configuratieproces te begeleiden. U kunt door de aanwijzingen klikken om te controleren of uw enquête klaar is voor gebruik.

Als u ervoor wilt zorgen dat mensen na het invullen van de enquête weten wat hun volgende stappen zijn, past u het bericht aan dat mensen te zien krijgen op basis van hun scoregroep.

De berichten aanpassen die mensen aan het einde van de enquête zien:

1. Klik in de linkerzijbalk van de sectie Enquête ontwerpen op Opties.
  2. Klik op Scoregroepen.
  3. Standaard worden mensen op basis van hun antwoorden in 2 groepen geplaatst
    • Startgroep: mensen met een score van 0.
    • Stopgroep: mensen met een score van 1 of meer punten.
  4. Klik op de groep waarvoor u het bericht wilt aanpassen.
  5. Het puntenbereik is al voor u geconfigureerd op basis van de enquêtesjabloon. Wij raden af om dit te wijzigen.
  6. Schrijf de titel van uw bericht en uw bericht.
  7. Klik op Opslaan.
  8. U moet de stappen herhalen om berichten voor beide scoregroepen aan te passen.

Ga naar de sectie Voorbeeld en score om te controleren of alles werkt zoals u verwacht. U kunt de enquête invullen om er zeker van te zijn dat het juiste bericht wordt weergegeven op basis van uw antwoorden.

Als iets er niet goed uitziet, gaat u terug naar de sectie Ontwerpen en brengt u wijzigingen aan.

Als u klaar bent om uw enquête te verzenden, kunt u een willekeurig type verzamelprogramma kiezen. Voor dagelijkse enquêtes die naar dezelfde groep mensen worden verzonden, raden we aan het verzamelprogramma voor e-mailuitnodigingen te gebruiken. U kunt de uitnodiging aanpassen, bijhouden wie heeft gereageerd en instellen dat deze op specifieke dagen en tijden opnieuw wordt verzonden.

Als u het verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail gebruikt, maakt u een lijst met contactpersonen om ervoor te zorgen dat de juiste mensen de enquête krijgen. Dit geeft u ook meer controle over uw lijst met geadresseerden, omdat u mensen kunt toevoegen en verwijderen wanneer dat nodig is.

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Kies E-mail.
  3. Klik op Contactpersonen toevoegen.
  4. Klik op Contactpersonen.
  5. Kies de groep waarnaar u de enquête wilt verzenden en klik op Toevoegen.
  6. Pas het onderwerp van uw e-mail aan en klik op Bericht bewerken om te schrijven wat u wilt dat mensen zien wanneer ze de uitnodiging openen.
  7. Klik op Volgende.
  8. (Optioneel) Kies eventuele verzamelprogrammaopties. Als u wilt dat mensen een kopie van hun reacties krijgen, schakelt u Resultaten via e-mail verzenden in.
  9. Klik op Volgende.

Als u de enquête meerdere keren automatisch naar dezelfde groep wilt verzenden, selecteert u Terugkerende e-mail. Kies vervolgens de tijd en datums waarop u de enquête wilt verzenden.

Als u een terugkerende e-mail gebruikt, wordt iedere keer dat de enquête naar dezelfde groep wordt verzonden, een nieuw bericht gemaakt in hetzelfde verzamelprogramma. Als u mensen toevoegt of verwijdert uit uw lijst met contactpersonen, worden nieuwe berichten verzonden aan de meest actuele lijst.

Tip: als u een contactloze enquête wilt instellen voor eenmalige enquêtedeelnemers of bezoekers, gebruikt u de verzamelprogrammaoptie voor een webkoppeling met QR-code.

Er zijn twee manieren waarop u meldingen kunt krijgen over enquêtereacties:

• Slimme meldingen instellen voor reacties die duiden op blootstelling aan COVID-19

U kunt alle reacties op de enquête bekijken in de sectie Resultaten analyseren. Klik op het tabblad Vragenoverzichten om een overzichtstabel weer te geven met de naam van de enquêtedeelnemers en hun Stop- of Start-status. Als u de reacties van een specifieke enquêtedeelnemer wilt bekijken, klikt u op de rij van de deelnemer in de overzichtstabel.

Standaard zijn er twee filterregels voor u ingesteld:

• Startgroep: mensen met een score van 0.
  • Stopgroep: mensen met een score van 1 of meer punten.

Klik op de filters om ze in of uit te schakelen. Als een filter ingeschakeld is, worden alleen reacties weergegeven die overeenkomen met die reactiegroep.

Tip: u kunt ook andere filtertypen gebruiken om reacties te sorteren. U kunt bijvoorbeeld filteren op verzamelprogramma of metagegevens van respondenten om mensen op naam te zoeken.

Voor een zo eenvoudig mogelijke weergave van uw gegevens raden wij aan om de XLS-indeling Alle reactiegegevens te kiezen wanneer u uw resultaten exporteert.

Individuele reacties exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Kies Alle reactiegegevens.
  5. Kies de bestandsindeling XLS en selecteer Huidige weergave als u wilt exporteren met filters die u in Analyseren hebt ingeschakeld.
  6. Klik op Exporteren.
  7. Klik onder Exports in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer.

Als u wilt dat andere mensen de enquêtegegevens bekijken, kunt u uw exports delen of een pagina met gedeelde gegevens maken. De pagina met gedeelde gegevens bevat de overzichtstabel die u ziet in Analyseren. Als u een pagina met gedeelde gegevens gebruikt, kunnen mensen gegevens over individuele enquêtedeelnemers bekijken.

Meer info over onze opties voor delen: Enquêteresultaten delen