m

Ontwerp- en weergaveopties

U kunt het uiterlijk van uw enquête fijn afstemmen door bepaalde elementen op de enquêtepagina weer te geven of te verbergen, of door de opmaak aan te passen.

Als u een enquête ontwerpt, kunt u toegang krijgen tot het merendeel van deze instellingen in de sectie OPTIES van de zijbalk.

OptieBeschrijving
LogoVoeg een logo toe aan uw enquête om uw merk aan te geven.
EnquêtetitelToon of verberg de enquêtetitel.
PaginatitelsToon of verberg de paginatitels boven aan elke enquêtepagina.
AfsluitenToon of verberg de knop voor het verlaten van de enquête waarmee respondenten de enquête kunnen verlaten zonder dat de reacties worden opgeslagen die zij op de huidige pagina hebben ingevoerd.
VoortgangsbalkToon of verberg de voortgangsbalk boven aan elke enquêtepagina.
VraagnummersToon of verberg de automatische vraagnummering. U kunt ervoor kiezen vragen door te nummeren in de hele enquête van 1 t/m n of om de nummering van vragen op elke pagina opnieuw met 1 te laten beginnen.
PaginanummersToon of verberg de paginanummers die naast de paginatitel worden weergegeven.
VoettekstVerberg de voettekst "Powered by SurveyMonkey" onder aan elke enquêtepagina.
Sterretjes voor verplichte vragenToon of verberg de sterretjes die naast vereiste vragen worden weergegeven. Als u sterretjes bij vereiste vragen verbergt, krijgen respondenten een foutbericht als zij proberen verder te gaan in de enquête zonder eerst alle vereiste vragen te beantwoorden.
Grootte en indeling van vragenOp het tabblad Opties van een individuele vraag kunt u de grootte, afstand en opmaak aanpassen.
Thema’sPas in de sectie THEMA'S van de zijbalk de kleuren en het lettertype van alle verschillende elementen van uw ontwerp aan.
Tekst opmakenU kunt de werkbalk voor tekstopmaak gebruiken om de vormgeving van enquêtetekst te wijzigen, media toe te voegen of een koppeling tot stand te brengen met andere informatie.
 
TIP! Er zijn veel manieren om uw enquête aan te passen aan uw website of merk. Meer informatie: Uw enquêteontwerp publiceren onder uw eigen merknaam
U kunt het uiterlijk van uw enquête fijn afstemmen door bepaalde elementen op de enquêtepagina weer te geven of te verbergen, of door de opmaak aan te passen.

Ontvang antwoorden