m

Opbouwfunctie

Op het tabblad Enquêteontwerpen kunt u vragen, pagina's en aanvullende inhoud toevoegen aan uw enquête. Dit doet u vanuit de sectie OPBOUWFUNCTIE van de linkerzijbalk.

Sleep simpelweg een of meer van de volgende elementen rechtstreeks naar uw enquête of klik erop om deze toe te voegen aan het einde van de enquête.

Vragen

Vragen worden gebruikt om gegevens te verzamelen van uw respondenten. Als u een vraag toevoegt, worden de bewerkingsopties automatisch geopend. Hierdoor kunt u de vraagtekst en antwoordkeuzen wijzigen, de vraaginstellingen wijzigen of logica toevoegen. Nadat u uw wijzigingen hebt opgeslagen, kunt u op elk gewenst moment op de vraag klikken om deze te bewerken.

Zelfs als u uitgaat van een sjabloon, kunt u nog steeds uw eigen vragen toevoegen aan de enquête om deze aan uw eigen behoeften aan te passen.

Voor meer informatie: Vraagtypen

Pagina's

U kunt pagina's in uw enquête gebruiken om een lange lijst van vragen te helpen ordenen en opsplitsen. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor uw respondenten om de enquête in te vullen, zodat u nauwkeurigere gegevens ontvangt.

Voor meer informatie: Pagina's toevoegen en beheren

Tekst*

Hiermee kunt u statische inhoud zoals instructies of informatie toevoegen aan uw enquête. Dit is een prima manier om details en context toe te voegen voor uw respondenten.

Voor meer informatie: Aanvullende tekst invoegen

Afbeeldingen*

Voeg afbeeldingen toe aan uw enquête. U kunt de koppeling naar de afbeelding instellen op uw eigen server of een afbeelding uploaden naar SurveyMonkey zodat wij deze kunnen beheren op onze servers.

Voor meer informatie: Afbeeldingen toevoegen

A/B-tests (willekeurige toewijzing)*

Met A/B-tests kunt u willekeurig verschillende versies van tekst of afbeeldingen weergeven en de percentages van uw respondenten instellen die elke variant te zien krijgen.

Voor meer informatie: A/B-tests (willekeurige toewijzing)

* Deze items zijn statisch. Dit betekent dat zij geen gegevens verzamelen van de gebruiker.

TIP! Lees meer over andere functies voor enquêteontwerp in onze volledige zelfstudie: Een enquête maken
In het gedeelte Opbouwfunctie van de linkerzijbalk kunt u vragen, pagina's en andere elementen toevoegen aan uw enquête.

Ontvang antwoorden