Export wordt niet gedownload of geopend

Pop-ups inschakelen

Als u de pop-upblokkering hebt ingeschakeld, wordt mogelijk een waarschuwing weergegeven in de browser waarin wordt gevraagd of u de pop-up wilt toestaan. U moet de pop-up toestaan om de export te kunnen downloaden.

Het bestand decomprimeren

Het bestand dat u downloadt kan een gecomprimeerd bestand zijn, ook wel een ZIP genoemd. Nadat u het bestand hebt gedecomprimeerd of uitgepakt, kunt u de bestanden met uw enquĂȘteresultaten openen. Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u WinZip gebruiken. Als u met een Mac werkt, kunt u StuffIt Expander gebruiken.

Anti-virussoftware uitschakelen

Als u anti-virussoftware hebt ingeschakeld, kan deze uw download verstoren en leiden tot een bericht met de tekst: "bestand is beschadigd". Mogelijk moet u de software uitschakelen om de export te kunnen downloaden.

Toegang verlenen tot SurveyMonkey-subdomeinen

Als u zich achter een firewall bevindt die de toegang voor alle verkeer blokkeert behalve verkeer dat is bestemd voor bepaalde domeinen, moet u mogelijk de subdomeinen van SurveyMonkey toevoegen om de export te kunnen downloaden.

Lees dit artikel als u problemen hebt met het downloaden of openen van uw export. Mogelijk moet u pop-ups inschakelen, anti-virussoftware uitschakelen of SurveyMonkey-domeinen toevoegen aan uw whitelist zodat deze niet door uw firewall worden geblokkeerd.