Aanmeldingsproblemen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Zie Uw wachtwoord opnieuw instellen voor stappen voor probleemoplossing als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten of als u problemen ondervindt bij het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Mij onthouden

Als u Mij onthouden selecteert wanneer u zich aanmeldt bij SurveyMonkey, blijft u in de desbetreffende browser gedurende 2 weken aangemeld, tenzij u zich afmeldt of voor het verstrijken van deze periode uw cookies wist.

Als uw browser alleen sessiecookies toestaat, werkt de optie "Mij onthouden" niet. U kunt dit wijzigen in uw browserinstellingen.

Niet ingeschakeld voor eenmalige aanmelding

Eenmalige aanmelding (SSO) is een add-on die voor sommige teams wordt ingeschakeld en waarmee u zich bij SurveyMonkey kunt aanmelden met de aanmeldingsreferenties van uw bedrijf.

Als er een foutbericht wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, kan dit een aantal verschillende oorzaken hebben:

• Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding niet ingeschakeld. Selecteer in plaats daarvan in het "berichtvenster" Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten en doorloop de stappen voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord of voor het ophalen van uw gebruikersnaam.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u bent nog geen lid van de groep. Vraag uw IT-afdeling om meer informatie over hoe u lid kunt worden van de groep van uw bedrijf.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u heeft een verkeerd e-mailadres ingevoerd. Zorg ervoor dat u het e-mailadres invoert dat u gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw bedrijf. Vraag uw IT-afdeling om hulp als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten.
Controleer deze oorzaken als u problemen ondervindt bij het aanmelden bij uw account.