Waarom melden respondenten verbindingproblemen bij mijn enquête?

Verbindingsproblemen en andere technische moeilijkheden worden vaak veroorzaakt door browserinstellingen.

Zorg ervoor dat respondenten JavaScript en cookies hebben ingeschakeld. In de meeste browsers zijn deze functies geconfigureerd als standaardinstellingen, dus adviseren wij respondenten een ondersteunde browser te gebruiken.

Verbindingsproblemen en andere technische moeilijkheden worden vaak veroorzaakt door de browserinstellingen voor cookies, JavaScript en cacheafhandeling van respondenten.